Skift Gmail-notifikationer

Du kan vælge, hvordan Gmail sender dig notifikationer, når du modtager nye mails. De typer notifikationer, du kan tilpasse, afhænger af din enhed.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.
Hvis du har flere konti i Gmail-appen, skal du ændre denne indstilling for hver konto.

Aktivér underretninger

Notifikationer er som standard aktiveret for alle meddelelser under Primære.

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Mailnotifikationer under "Notifikationer".
  4. Vælg et notifikationsniveau.

Få notifikationer om vigtige mails

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Notifikationer" skal du trykke på Mailnotifikationer og derefter Kun høj prioritet.

Aktivér eller deaktiver notifikationslyde

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Sådan ændrer du notifikationerlyden for:
    • Mail: Under "Notifikationer" skal du trykke på Mailnotifikationer og derefter Notifikationslyde.
    • Chat og rum: Under "Notifikationer" skal du trykke på Chatnotifikationer og derefter Notifikationslyde.
    • Når lyde er aktiveret, vises navnet på lyden.
  4. Vælg den lyd, du vil bruge.
  5. Tryk på Ingen for at deaktivere notifikationslyde.

Relaterede ressourcer