Canviar les notificacions de Gmail

Podeu triar com voleu que us notifiqui Gmail quan rebeu correus electrònics nous. Els tipus de notificacions que podeu personalitzar depenen del dispositiu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.
Si teniu diversos comptes a l'aplicació Gmail, haureu de modificar aquesta opció de configuració en cadascun.

Activar les notificacions

Les notificacions estan activades de manera predeterminada per a tots els missatges de l'etiqueta Principal.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", toqueu Notificacions per correu electrònic.
  4. Seleccioneu un nivell de notificació.

Rebre notificacions dels correus electrònics importants

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", toqueu Notificacions per correu electrònic i, a continuació, Només amb prioritat alta.

Activar o desactivar els sons de notificació

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Per canviar el so de notificació per a:
    • Correus electrònics: a "Notificacions", toqueu Notificacions per correu electrònic i, a continuació, Sons de notificació.
    • Xats i espais: a "Notificacions", toqueu Notificacions del xat i, a continuació, Sons de notificació.
    • Quan els sons estan activats, es mostra el nom del so.
  4. Trieu el so de notificació que vulgueu utilitzar.
  5. Per desactivar els sons de notificació, toqueu Cap.