Skift Gmail-notifikationer

Du kan vælge, hvordan Gmail sender dig notifikationer, når du modtager nye mails. De typer notifikationer, du kan tilpasse, afhænger af din enhed.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Aktivér eller deaktiver notifikationer

Hvis du har flere konti i Gmail-appen, skal du ændre denne indstilling for hver konto.

Aktivér notifikationer

Notifikationer er som standard slået til for alle meddelelser under Primære.

Start med at slå underretninger til, og vælg indstillinger

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Tryk på Mailnotifikationer under "Notifikationer".
  6. Vælg de typer mailnotifikationer, du vil modtage.

Bemærk! Din Android-enhed har også indstillinger for notifikationer, der er adskilt fra Gmail-appen.

Skift indstillinger for underretninger for bestemte etiketter

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Tryk på Administrer etiketter.
  6. Tryk på en af dine etiketter, f.eks. Vigtigt.
  7. Tryk på Synkroniser beskeder og derefter Seneste 30 dage eller Alle. Hvis du ikke synkroniserer beskeder, kan du ikke slå notifikationer til for den pågældende etiket.
  8. Vælg indstillinger for underretninger for denne etiket. Gentag dette for alle etiketter, du vil have notifikationer om.

Få kun notifikationer om mails med høj prioritet

Du kan begrænse dine notifikationer, så du kun får notifikationer om mails med høj prioritet.

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menu og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på din konto.
  4. Tryk på Mailnotifikationer og derefter vælg Kun høj prioritet.

Tip! Mails med høj prioritet tilsidesætter alle andre indstillinger for notifikationer, du har angivet for bestemte etiketter.

Aktivér eller deaktiver lyde for mailnotifikationer
  1. Åbn Gmail-appen .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Notifikationslyde under "Notifikationer".
  5. Under “Mail” eller "Chat og rum" skal du trykke på Notifikationslyd og derefter Lyd.
  6. Vælg den lyd, du vil bruge.
  7. Tryk på Ingen for at deaktivere notifikationslyde.
Aktivér kun notifikationer for Meet

Dette giver dig mulighed for at slå notifikationer til, så du nemt kan komme tilbage til dit igangværende møde, f.eks. når du er i en anden app

1. Åbn Gmail-appen  på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Vælg din konto.
  5. Tryk på Administrer notifikationer.
  6. Du kommer til systemindstillingerne i Gmail, hvor du kan aktivere notifikationer for Gmail.
Deaktiver notifikationer
  1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Tryk på Mailnotifikationer og derefter vælg Ingen.

Jeg modtager ingen notifikationer

Hvis du ikke kan se dine underretninger, kan du følge vejledningen ovenfor for at slå underretninger til. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve denne vejledning:

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser Gmail" er markeret.

Hvis du stadig ikke modtager notifikationer, kan du se, hvordan du løser synkroniseringsfejl i Gmail-appen.

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps