Endre Gmail-varsler

Du kan velge hvordan Gmail skal varsle deg når du får nye e-poster. Hvilke typer varsler du kan tilpasse, avhenger av enheten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Slå varsler på eller av

Hvis du har flere kontoer i Gmail-appen, må du endre denne innstillingen for hver konto.

Slå på varsler

Som standard er varsler slått på for alle e-poster i Primær-etiketten.

Slå på varsler og velg innstillinger

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Velg kontoen din.
  5. Trykk på E-postvarsler under «Varsler».
  6. Velg hvilke typer e-postvarsler du ønsker å motta.

Merk: Android-enheten din har også innstillinger for varsler som er atskilt fra Gmail-appen.

Endre varselinnstillinger for bestemte etiketter

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Velg kontoen din.
  5. Trykk på Administrer etiketter.
  6. Trykk på en av etikettene, for eksempel Viktig.
  7. Trykk på Synkroniser e-poster og så Siste 30 dager eller Alle. Du kan ikke slå på varsler for etiketter du ikke synkroniserer e-post for.
  8. Velg varselinnstillingene for den etiketten. Gjenta dette for alle etikettene du vil motta varsler for.

Bli varslet kun om e-poster med høy prioritet

Du kan begrense varslene dine til bare de viktigste e-postene.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Trykk på E-postvarsler og så velg Kun høy prioritet.

Tips: E-poster med høy prioritet overstyrer eventuelle andre innstillinger om varsler du har laget for bestemte etiketter.

Slå varsellyder for e-post på eller av
  1. Åpne Gmail-appen .
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny og så Innstillinger.
  3. Velg kontoen din.
  4. Under «Varsler» trykker du påVarsellyder
  5. Under «E-post» eller «Chat og rom» trykker du på Varsellyd og så Lyd.
  6. Velg varsellyden du vil bruke.
  7. For å slå av varsellyder, trykk på Ingen.
Slå på varsler bare for Meet

Dette gjør at du kan slå på varsler for enkelt å gå tilbake til møtet som pågår, for eksempel når du bruker en annen app

1. Åpne Gmail-appen  på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Velg kontoen din.
  5. Trykk på Administrer varsler.
  6. Da kommer du til systeminnstillingene for Gmail, der du kan slå på varsler for Gmail.
Slå av varsler
  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Velg kontoen din.
  5. Trykk på E-postvarsler og så velg Ingen.

Jeg får ingen varsler

Hvis du ikke ser noen varsler, kan du følge fremgangsmåten ovenfor for å slå på varsler. Hvis dette ikke hjelper, kan du prøve følgende:

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Velg konto.
  5. Sjekk at det er merket av for «Synkroniser Gmail».

Hvis du fortsatt ikke får varsler, kan du lese om hvordan du fikser synkroniseringsfeil i Gmail-appen.