Importér, gendan eller sikkerhedskopiér kontaktpersoner

Du kan gemme navne, e-mailadresser, telefonnumre og meget mere i Google Kontaktpersoner.

Importér kontaktpersoner

Hvis du har andre lister med kontaktpersoner, som du vil bruge i Gmail, kan du importere dem i Google Kontaktpersoner.

Bemærk! Når du importerer oplysninger for en person, der allerede findes i Google Kontaktpersoner, erstatter den importerede kontaktperson den eksisterende.

Fra Yahoo, Outlook, Hotmail, AOL, Apple og andre e-mailudbydere
  1. Gå til Google Kontaktpersoner.
  2. Ude til venstre skal du klikke på Mere og dernæst Importér.
  3. Vælg den konto, du vil importere fra.
  4. Klik på Jeg accepterer. Start importen.
  5. Log ind på din e-mailkonto. Bemærk! Hvis du bruger totrinsbekræftelse sammen med Apple, kan du foretage en søgning for at se, hvordan du opretter en Apple-adgangskode specifikt til import af kontaktpersoner til Google.
  6. Klik på Acceptér.
Fra en Gmail-konto

Trin 1: Eksportér eksisterende Gmail-kontaktpersoner i en CSV-fil

1. Gå til den gamle version af Google Kontaktpersoner.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Mere  og dernæst Eksportér.
  3. Vælg, hvilke kontaktpersoner der skal eksporteres.
  • "Mine kontaktpersoner" er kontaktpersoner, du selv har oprettet.
  • "Alle kontaktpersoner" er de kontaktpersoner, du selv har oprettet, samt Andre kontaktpersoner, du har sendt e-mails til.
  1. Vælg Google CSV-format.
  2. Klik på Eksportér.
  3. Klik på dit billede øverst til højre, og klik derefter på Log ud.

Trin 2: Importér filen

1. Gå til den gamle version af Google Kontaktpersoner.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Mere  og dernæst Importér.
  3. Klik på Vælg fil.
  4. Vælg din CSV-fil.
  5. Klik på Importér.

Problemer med import

Der kan være flere årsager til, at du har problemer:

• Du importerer mere end 3.000 kontaktpersoner på én gang. Hvis du har mere end 3.000 kontaktpersoner, er det en god idé at dele dem op i flere CSV-filer, før du importerer dem.
  • Du har nået grænsen på 25.000 kontaktpersoner. Få flere oplysninger om begrænsninger for kontaktpersoner
  • Kontaktpersonernes format fungerer ikke sammen med Google Kontaktpersoner.
  • Filen indeholder ikke-latinske tegn eller ASCII-tegn.

Tilføj en enkelt kontaktperson

1. Gå til Google Kontaktpersoner.
  2. Klik på Tilføj Tilføj nederst til højre. Hvis Tilføj Tilføj ikke vises, kan du gå til tilføj kontaktpersoner i den gamle version af Google Kontaktpersoner.
  3. Angiv oplysninger om kontaktpersonen.
  4. Klik på Gem.

Flet dobbelte forekomster

Hvis du har flere fortegnelser for den samme person i Google Kontaktpersoner, kan du flette dem.

1. Gå til Google Kontaktpersoner.
  2. Klik på Dubletter i venstre side. Hvis Dubletter ikke vises, kan du gå til flet kontaktpersoner i den gamle version af Google Kontaktpersoner.
  3. Klik på Flet alle. Du kan også gennemgå de enkelte dubletter og klikke på Flet.

Gendan eller eksportér kontaktpersoner

Gendan kontaktpersoner

Hvis du har slettet, synkroniseret, importeret eller flettet kontaktpersoner inden for de seneste 30 dage, kan du fortryde disse ændringer for at gendanne dine kontaktpersoner.

Bemærk! Når du gendanner kontaktpersoner, så de vises, som de var på et bestemt tidspunkt, f.eks. for en uge siden, vil alle kontaktpersoner, du har tilføjet efter dette tidspunkt, ikke blive vist. Få oplysninger om, hvordan du eksporterer dine aktuelle kontaktpersoner og tilføjer dem igen senere.

1. Gå til Google Kontaktpersoner.
  2. Klik på Mere og dernæst Fortryd ændringer.
  3. Vælg et tidspunkt, du vil gå tilbage til.
  4. Klik på Bekræft.
Eksportér kontaktpersoner

Hvis du vil føje dine kontaktpersoner til en anden e-mailkonto, skal du først downloade dem som en CSV- eller vCard-fil. Du kan frigøre plads ved at eksportere og derefter slette kontaktpersoner, du ikke har brug for.

1. Gå til Google Kontaktpersoner.
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de kontaktpersoner, du vil eksportere.
  3. Klik på Mere og dernæst Eksportér.
  4. Vælg Google CSV for at sikkerhedskopiere dine kontaktpersoner.
  5. Klik på Eksportér for at gemme din fil.

Kontrollér, hvem der automatisk gemmes til dine kontaktpersoner

Hvis du sender en e-mail til en person, du ikke har tilføjet som kontaktperson, gemmer Google Kontaktpersoner automatisk vedkommendes e-mailadresse i din gruppe "Andre kontaktpersoner". Personens e-mailadresse vises, næste gang du sender en e-mail til vedkommende.

Stop med automatisk at gemme kontaktpersoner, du sender e-mails til
  1. Åbn Gmail på computeren.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og dernæst Indstillinger.
  3. Vælg Jeg tilføjer selv kontaktpersoner i sektionen "Opret kontaktpersoner til autofuldførelse".
  4. Klik på Gem ændringer nederst på skærmen.
Se "Andre kontaktpersoner", du har sendt e-mails til
  1. Gå til Google Kontaktpersoner.
  2. Ude til venstre skal du klikke på Mere  og dernæst Andre kontaktpersoner.

Bemærk! Hvis du bruger en iPhone, iPad eller Android-enhed, kan du ikke se Andre kontaktpersoner.

Slet "Andre Kontaktpersoner", du har sendt e-mails til
  1. Gå til Google Kontaktpersoner.
  2. Ude til venstre skal du klikke på Mere og dernæst Andre kontaktpersoner.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de kontaktpersoner, du vil slette.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Slet og dernæst Slet. Hvis Mere Mere ikke vises, kan du gå til slet Andre kontaktpersoner i den gamle version af Google Kontaktpersoner.