Bruk Google-produkter side om side

Vil du få mer ut av Google Dokumenter for jobben eller skolen? Registrer deg for en gratis prøveperiode med Google Workspace.

Du kan bruke Google-produkter, som Gmail eller Kalender, i samme vindu på datamaskinen. Da får du oversikt over viktig informasjon uten å bytte mellom faner.

Sjekk kalenderen, notatene eller gjøremålene dine

1. På en datamaskin går du til Gmail, Kalender, Google Disk eller en fil i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Til høyre har du følgende valg:
    • Kalender Kalender: Sjekk oversikten din, og legg til eller endre aktiviteter.
    • Keep Keep: Lag notater eller lister.
    • Huskeliste Huskeliste: Legg til gjøremål og tidsfrister.
  3. Klikk på Lukk Avbryt øverst til høyre for å lukke høyre sidefelt.

Finn ut mer:

Lukk eller skjul høyre sidefelt

Du kan lukke eller skjule G Suite-sidepanelet.

• Klikk på Lukk Avbryt øverst til høyre for å lukke høyre sidefelt.
  • Lukk høyre sidefelt og klikk deretter på Skjul Skjul sidepanelet nederst til høyre for å skjule det fullstendig.
  • Klikk på Vis Vis sidepanelet nederst til høyre for å vise høyre sidefelt.

Opprett kalenderaktiviteter

1. På en datamaskin går du til Gmail eller en fil i Google Disk,  Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Til høyre klikker du på Kalender Kalender.
  3. Klikk på et tidspunkt i kalenderen.
  4. Skriv inn opplysninger om aktiviteten og klikk på Lagre.

Finn ut mer om Google Kalender.

Legg ved et dokument i en aktivitet i kalenderen
  1. På en datamaskin går du til Google Disk eller en fil i Dokumenter, Regneark, Presentasjoner eller Tegninger.
  2. Klikk på Kalender Kalender i sidefeltet til høyre.
    • Hvis du ikke ser dette alternativet, klikker du på Vis Vis sidepanelet nederst til høyre.
  3. Klikk på tidspunktet i kalenderen der du vil legge til en aktivitet.
  4. Legg til en tittel, en beskrivelse eller gjester.
  5. Klikk på Legg ved over «Legg til gjester».
  6. Klikk på Lagre.

Lag et notat eller en liste

1. På en datamaskin går du til Gmail, Kalender, Google Disk eller en fil i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Keep Keep til høyre.
  3. Du har følgende valg:
    • Skriv et notat
    • Ny liste Ny liste
  4. Legg til teksten du ønsker.
  5. Klikk på Ferdig.

Finn ut mer om Google Keep.

Legg til et notat fra Keep i et dokument eller en presentasjon
  1. På en datamaskin åpner du et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Keep Keep til høyre.
  3. Finn notatet du vil bruke, og dra det over i dokumentet eller presentasjonen.
Lagre tekst fra et dokument eller en presentasjon som et notat
  1. På en datamaskin åpner du et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter eller Presentasjoner.
  2. Fremhev teksten du vil legge til i notatet.
  3. Høyreklikk på teksten, og velg deretter Lagre i Keep.

Opprett gjøremål

1. På en datamaskin går du til Gmail, Kalender, Google Disk eller en fil i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Huskeliste Huskeliste til høyre.
  3. Klikk på Legg til et gjøremål.
  4. Skriv inn et gjøremål.
  5. Klikk på Endre Endre for å legge til opplysninger eller en forfallsdato.
  6. Klikk på Tilbake Tilbake når du er ferdig.

Tips: Hvis du vil omorganisere gjøremålene dine, klikker du på Mer Mer og så Min rekkefølge. Dra gjøremålene dit du vil ha dem.

Finn ut mer om hvordan du bruker Google Huskeliste.

Lagre en e-post som et gjøremål
  1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Huskeliste Huskeliste til høyre.
  3. Finn e-posten du vil lagre som gjøremål, i innboksen din.
  4. Dra e-posten til høyre sidepanel.
Organiser gjøremålene dine i lister

Du kan skille ulike typer gjøremål, som arbeid og personlige saker.

1. På en datamaskin går du til Gmail, Kalender, Google Disk eller en fil i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Huskeliste Huskeliste til høyre.
  3. Øverst klikker du på nedoverpilen Rullegardinpil og så Opprett en ny liste.
  4. Gi listen et navn og klikk på Ferdig.
  5. Klikk på nedoverpilen Rullegardinpil for å gå til en annen liste. Velg en annen liste.

Bruk andre apper med Gmail

Administrer prosjekter, kontakter og annen informasjon fra Gmail med apper som ikke kommer fra Google.

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Finn tillegg Finn tillegg til høyre.
  3. Velg en app.
  4. Klikk på Installer.