Brug Google-produkter i samme vindue

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan bruge Google-produkter som f.eks. Gmail og Kalender i samme vindue. På denne måde kan du øge produktiviteten uden at skulle skifte mellem faner.

Åbn to Google-produkter i ét vindue

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre.
  3. Til højre skal du vælge det produkt, du vil åbne:
    • Kalender Kalender: Se din tidsplan, og tilføj eller rediger begivenheder.
    • Keep Keep: Opret en note eller liste.
    • Huskeliste Tasks: Tilføj opgaver og deadlines.
    • Kontakter contacts: Få adgang til dine kontakter.
    • Voice : Foretag et Google Voice-opkald.
    • Maps Maps: Søg i Google Maps.
  4. Klik på Luk Annuller til højre for at lukke panelet med apps.

Tip! Du kan få tilføjelser fra Google Workspace for at føje flere valgmuligheder til dit sidepanel.

Få flere oplysninger:

Luk eller skjul det højre sidepanel

Du kan lukke eller skjule Google Workspace-sidepanelet.

• Sådan lukker du det højre sidepanel: Klik på Luk Annuller til højre.
  • Sådan skjuler du det højre sidepanel: Hvis panelet er udvidet, skal du klikke på Luk Annuller øverst til højre i apppanelet. Klik derefter på Skjul sidepanel Skjul sidepanel nederst til højre.
  • Sådan får du vist det højre sidepanel: Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre.

Opret en kalenderbegivenhed

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Google Kalender Kalender til højre.
  4. Klik på et tidspunkt i kalenderen.
  5. Angiv oplysninger om begivenheden.
  6. Klik på Gem.

Få flere oplysninger om Google Kalender.

Vedhæft et dokument til en kalenderbegivenhed
  1. Gå til Google Drev, eller åbn en fil i Docs, Sheets, Slides eller Tegninger.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Google Kalender Kalender til højre.
  4. Klik på et tidspunkt i kalenderen.
  5. Angiv oplysninger om begivenheden.
  6. Klik på Vedhæft [navnet på dit dokument] under "Tilføj beskrivelse".
  7. Klik på Gem.

Find et sted, eller få rutevejledning i Google Kalender

1. Gå til Google Kalender Kalender på en computer.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Maps Maps til højre.
  4. Søg efter et sted.
  5. Se oplysninger om stedet, eller klik på Rutevejledning for at få en rutevejledning.

Tips!

• Sådan forhindrer du, at Google Maps åbner i Google Kalender: Klik på Luk Annuller øverst til højre i Maps-panelet. Klik derefter på Skjul sidepanel Skjul sidepanel nederst til højre. Dine steder åbnes på en ny fane.
  • Hvis du vil føje rejsetid til en begivenhed direkte i Google Kalender: Vælg en rejseform og en rejse, og klik derefter på Føj til kalender.

Se en forhåndsvisning af en begivenhed

1. Gå til Google Kalender Kalender på en computer.
  2. Opret en begivenhed, og angiv stedoplysninger, eller klik på en eksisterende begivenhed, som har et sted.
  3. Valgfrit: Du kan se en forhåndsvisning af stedet for en begivenhed, du opretter, ved at klikke på Se forhåndsvisning i Maps maps outline.
  4. Klik på stedet.
  5. Se oplysninger om stedet til højre.

Tips!

• Sådan forhindrer du, at Google Maps åbner i Google Kalender: Klik på Luk Annuller øverst til højre i Maps-panelet. Klik derefter på Skjul sidepanel Skjul sidepanel nederst til højre. Dine steder åbnes på en ny fane.
  • Hvis du vil føje rejsetid til en begivenhed direkte i Google Kalender: Vælg en rejseform og en rejse, og klik derefter på Føj til kalender.

Opret en note eller liste

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Keep Keep til højre.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Skriv en note
    • Ny liste new note
  5. Tilføj den ønskede tekst.
  6. Klik på Udfør.

Få flere oplysninger om Google Keep.

Føj en Keep-note til et dokument eller en præsentation
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Keep Keep til højre.
  4. Find den note eller liste, du vil tilføje, og træk den derefter til dokumentet eller præsentationen.
Gem tekst fra Docs eller Slides i Keep
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides.
  2. Fremhæv den tekst, du vil føje til en note.
  3. Højreklik på teksten, og vælg derefter Gem i Keep.

Opret en opgave

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Huskeliste Tasks til højre.
  4. Klik på Tilføj en opgave.
  5. Angiv oplysninger.
  6. Valgfrit: Klik på Rediger Rediger for at tilføje oplysninger eller en frist.
  7. Klik på Luk Huskeliste Annuller, når du er færdig.

Tip! Hvis du vil omarrangere dine opgaver, kan du trække den opgave, du vil flytte.

Se, hvordan du bruger Google Huskeliste.

Gem en mail som en opgave
  1. Gå til Gmail.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Huskeliste Tasks til højre.
  4. Find den mail i indbakken, som du vil gemme som en opgave.
  5. Træk mailen til det højre sidepanel.
Organiser dine opgaver i lister

Du kan adskille forskellige typer opgaver, f.eks. dine arbejdsopgaver og dine private opgaver.

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Huskeliste Tasks til højre.
  4. Øverst ud for "Min liste" eller "Team" skal du klikke på pil ned Menupil og derefter Opret ny liste.
  5. Giv listen et navn, og klik derefter på Udfør.
  6. Hvis du vil gå til en anden liste, skal du foroven klikke på pil ned Menupil ud for titlen på din liste. Vælg en anden liste.

Brug andre apps sammen med Gmail

Du kan tilføje andre apps, som kan bruges sammen med Google Workspace-produkter, f.eks. Asana, Trello, Intuit, Docusign og andre værktøjer.

Installer Google Workspace-tilføjelser

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Hvis sidepanelet ikke vises, skal du klikke på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre.
  3. Klik på Hent tilføjelser .
  4. Søg efter og vælg de værktøjer, du vil bruge.
  5. Klik på Installer og så Fortsæt.
  6. Vælg din konto, og følg vejledningen på skærmen.

Installer Google Workspace-tilføjelser

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Drev eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides.
  2. Hvis sidepanelet ikke vises, skal du klikke på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre.
  3. Klik på den tilføjelse, du vil afinstallere Mereog så Administrer tilføjelse.
  4. Vælg tilføjelsen i det vindue, der vises.
  5. Klik på Afinstaller og så Afinstaller app.

Sådan kan din organisation finde apps fra Marketplace

Du og dine brugere kan bruge Google Workspace Marketplace til at finde og installere apps for at udvide Google Workspace-kernetjenester, f.eks. Google Drev eller Gmail, samt uafhængige apps, der forbedrer de eksisterende funktioner i Google Workspace.

Sådan gennemgår Google apps fra Marketplace

Når en udvikler indsender en app til Markedsplads, som skal gøres offentligt tilgængelig, gennemgår Google det indsendte for at sikre, at appen overholder vores retningslinjer. Udvikleren skal angive oplysninger om appens funktioner, og hvordan den fungerer, samt links, der kan hjælpe brugere med at komme godt i gang eller kontakte udvikleren for at få support. Google foretager også regelmæssig gennemgang af de mest populære apps. Gå til Om appgennemgang for at få flere oplysninger.
De apps, som anvender Google-API'er til at tilgå brugerdata, skal muligvis gennemføre en bekræftelsesproces, før den pågældende app gøres tilgængelig på Marketplace. Hvorvidt der kræves bekræftelse afhænger af, hvilken type brugerdata appen får adgang til, og graden af adgang, der er nødvendig. Gå til Hvordan indsender jeg til bekræftelse? for at få flere oplysninger.

Sådan organiseres og rangeres apps

Marketplace viser relevante apps ud fra en brugers interesser og behov. Apps rangeres på baggrund af:
  • Appoplevelses kvalitet og redaktionelle værdi: Apps under kategorien Redaktørens udvalgte er organiseret af Google. Du kan gå til Redaktørens udvalgte for at få flere oplysninger.
  • Relevans: Søgeresultater er baseret på, hvor relevant appens navn og beskrivelse er for søgetermen, appens popularitet og dens rangering på baggrund af brugeroplevelser. Popularitet og brugeroplevelse er af tilsvarende vigtighed.
  • Popularitet: Rangeringen er baseret på antallet af brugere, der har installeret appen. De apps, der har flest installationer, er i kategorien Mest populære.
  • Brugeroplevelse: Antallet af bedømmelser og gennemsnitlig bedømmelse bruges til at organisere apps i kategorien Bedst bedømte. Google bekræfter ikke brugeranmeldelser og -bedømmelser. Vi fjerner dog en anmeldelse, hvis en anmeldelse overtræder vores politikker. Brugere kan også rapportere krænkende anmeldelser.

Problemer med flere Google-konti

Hvis du logger ind på flere Google-konti på samme tid, kan du muligvis opleve adgangsproblemer med dine Apps Script-projekter, -tilføjelser og -webapps.

Muligheden for at logge ind på (eller være logget ind på) flere Google-konti på samme tid understøttes ikke for Apps Script-projekter, -tilføjelser eller -webapps.

Du kan prøve at løse et problem med login på flere konti ved at følge en af nedenstående fremgangsmåder:

• Log ud af alle dine Google-konti, og log derefter ind på en konto, der har det Apps Script-projekt, den Apps Script-tilføjelse eller den Apps Script-webapp, du vil bruge.
  • Åbn et inkognitovindue i Google Chrome eller et i andet vindue til privat browsing, og log ind på den Google-konto, der har det Apps Script-projekt, den Apps Script-tilføjelse eller den Apps Script-webapp, du vil bruge.