Utilitzar un producte de Google al costat d'un altre

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Podeu fer servir diversos productes de Google, com ara Gmail o Calendar, en una mateixa finestra de l'ordinador. Això us ajudarà a augmentar la productivitat sense canviar de pestanya.

Obrir dos productes de Google en una finestra

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, trieu el producte que vulgueu obrir:
    • Calendar Calendar: consulta l'agenda i afegeix-hi esdeveniments o modifica'ls.
    • Keep Keep: creeu una nota o una llista.
    • Tasks Tasks: afegeix tasques pendents i dates límit.
    • Contacts contacts: accediu als contactes.
    • Voice : feu una trucada a Google Voice.
    • Maps Maps: feu una cerca a Google Maps.
  4. Per tancar el tauler d'aplicacions, a la dreta, feu clic a Tanca Cancel·la.

Consell: podeu afegir complements des de Google Workspace per disposar de més opcions al tauler lateral.

Més informació:

Tancar o amagar el tauler lateral dret

Podeu tancar o amagar el tauler lateral de Google Workspace.

• Per tancar el tauler lateral dret: a la dreta, feu clic a Tanca Cancel·la.
  • Per amagar el tauler lateral dret: si el tauler està desplegat, a la part superior dreta del tauler de l'aplicació, feu clic a Tanca Cancel·la. A continuació, a la part inferior dreta, feu clic a Amaga el tauler lateral Amaga el tauler lateral.
  • Per mostrar el tauler lateral dret: a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.

Crear un esdeveniment de calendari

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Google Calendar Calendar.
  4. Feu clic en una hora del calendari.
  5. Introduïu els detalls de l'esdeveniment.
  6. Feu clic a Desa.

Obteniu més informació sobre Google Calendar.

Adjuntar un document a un esdeveniment de calendari
  1. Ves a Google Drive o obre un fitxer a Documents, Fulls de càlcul, Presentacions o Dibuixos.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Google Calendar Calendar.
  4. Feu clic en una hora del calendari.
  5. Introduïu els detalls de l'esdeveniment.
  6. A sota de l'opció "Afegeix una descripció", feu clic a Adjunta [nom del document].
  7. Feu clic a Desa.

Cercar un lloc o obtenir indicacions a Google Calendar

1. A l'ordinador, aneu a Google Calendar Calendar.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Maps Maps.
  4. Cerqueu un lloc.
  5. Consulteu els detalls sobre el lloc o feu clic a Indicacions per obtenir indicacions.

Consells:

• Per impedir que Google Maps s'obri a Google Calendar: a la part superior dreta del tauler de Maps, feu clic a Tanca Cancel·la. A continuació, a la part inferior dreta, feu clic a Amaga el tauler lateral Amaga el tauler lateral. Les vostres ubicacions s'obriran en una pestanya nova.
  • Per afegir la durada del trajecte a un esdeveniment directament a Google Calendar: seleccioneu un mode de transport i un trajecte; després, feu clic a Afegeix a Calendar.

Previsualitzar el lloc d'un esdeveniment

1. A l'ordinador, aneu a Google Calendar Calendar.
  2. Crea un esdeveniment i introdueix informació del lloc o fes clic en un esdeveniment existent que tingui un lloc.
  3. Opcional: per previsualitzar la ubicació d'un esdeveniment que estigueu creant, feu clic a Previsualitza a Maps maps outline.
  4. Feu clic a la ubicació.
  5. Consulteu la informació del lloc que hi ha a la dreta.

Consells:

• Per impedir que Google Maps s'obri a Google Calendar: a la part superior dreta del tauler de Maps, feu clic a Tanca Cancel·la. A continuació, a la part inferior dreta, feu clic a Amaga el tauler lateral Amaga el tauler lateral. Les vostres ubicacions s'obriran en una pestanya nova.
  • Per afegir la durada del trajecte a un esdeveniment directament a Google Calendar: seleccioneu un mode de transport i un trajecte; després, feu clic a Afegeix a Calendar.

Crear una nota o una llista

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Keep Keep.
  4. Trieu una opció:
    • Crea una nota
    • Llista nova new note
  5. Afegiu el text que vulgueu.
  6. Feu clic a Fet.

Obtén més informació sobre Google Keep.

Afegir una nota de Keep a un document o a una presentació
  1. A Documents o Presentacions de Google, obriu un document o una presentació.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Keep Keep.
  4. Localitzeu la nota o la llista que vulgueu afegir i, a continuació, arrossegueu-la fins al document o la presentació.
Desar el text des de Documents o Presentacions a Keep
  1. A Documents o Presentacions de Google, obriu un document o una presentació.
  2. Destaqueu el text que vulgueu afegir a una nota.
  3. Feu clic amb el botó dret al text i, a continuació, seleccioneu Desa a Keep.

Crear una tasca

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  4. Feu clic a Afegeix una tasca.
  5. Introduïu la informació.
  6. Opcional: per afegir-hi informació o una data d'entrega, feu clic a Edita Edita.
  7. Quan acabeu, feu clic a Tanca Tasks Cancel·la.

Consell: per reorganitzar les tasques, arrossegueu la tasca que vulgueu moure.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar Google Tasks.

Desar un correu electrònic com una tasca
  1. Ves a Gmail.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  4. A la safata d'entrada, cerqueu el correu electrònic que voleu desar com a tasca.
  5. Arrossegueu-lo al tauler lateral dret.
Organitzar les tasques en llistes

Pots dividir les tasques en diversos tipus, com ara els assumptes personals i de treball.

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  4. A la part superior, al costat de "La meva llista" o "Equip", feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Crea una llista.
  5. Poseu nom a la llista i feu clic a Fet.
  6. Per anar a una altra llista, a la part superior, al costat del títol de la llista, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i trieu una altra llista.

Utilitzar altres aplicacions amb Gmail

Podeu afegir altres aplicacions, com ara Asana, Trello, Intuit, DocuSign i altres eines, per utilitzar-les amb productes de Google Workspace.

Instal·lar complements de Google Workspace

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. Feu clic a Obtén complements .
  4. Cerqueu i seleccioneu les eines que vulgueu fer servir.
  5. Feu clic a Instal·la i després Continua.
  6. Tria el teu compte i segueix els passos que es mostren en pantalla.

Desinstal·lar complements de Google Workspace

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. Si no veus el tauler lateral, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. Feu clic al complement que vulgueu desinstal·lar Mési després Gestiona el complement.
  4. A la finestra que apareix, seleccioneu el complement.
  5. Fes clic a Desinstal·la i després Desinstal·la l'aplicació.

Com pot trobar les aplicacions de Marketplace la vostra organització

La vostra organització (i els seus usuaris) pot fer servir Google Workspace Marketplace per cercar i instal·lar aplicacions i així ampliar els serveis principals de Google Workspace, com ara Google Drive o Gmail, i les aplicacions independents que milloren les capacitats existents de Google Workspace.

Com revisa Google les aplicacions de Marketplace

Quan un desenvolupador envia una aplicació a Marketplace perquè estigui disponible públicament, Google la revisa per assegurar-se que l'aplicació compleixi les nostres directrius. El desenvolupador ha de proporcionar informació sobre les característiques de l'aplicació i com funciona, a més d'enllaços per ajudar els usuaris a començar a utilitzar-la o de contacte per obtenir assistència. Google també du a terme revisions periòdiques de les aplicacions més populars. Per obtenir més informació, consulteu la secció Sobre la revisió d'aplicacions.
A més, pot ser que les aplicacions que utilitzen les API de Google per accedir a les dades d'usuari hagin de completar un procés de verificació abans que l'aplicació estigui disponible a Marketplace. Si la verificació és necessària dependrà del tipus de dades d'usuari a les quals accedeixi l'aplicació i del nivell d'accés que calgui. Per obtenir més informació, consulteu l'article Com envio l'aplicació per verificar-la?

Com s'organitzen i es classifiquen les aplicacions

Marketplace mostra aplicacions rellevants basades en els interessos i les necessitats de l'usuari. Les aplicacions es classifiquen en funció de:
  • Qualitat de l'experiència i valor editorial de l'aplicació: Google tria les aplicacions de la categoria Selecció de l'editor. Per obtenir més informació, consulteu Selecció de l'editor.
  • Rellevància: els resultats de la cerca es basen en la rellevància del nom i de la descripció de l'aplicació en relació amb el terme de cerca, la popularitat de l'aplicació i la valoració de l'experiència d'usuari. La popularitat i l'experiència d'usuari tenen una importància similar.
  • Popularitat: el rànquing es basa en el nombre d'usuaris que han instal·lat l'aplicació. Les aplicacions amb més instal·lacions es troben a la categoria Més populars.
  • Experiència d'usuari: el nombre de puntuacions i la puntuació mitjana s'utilitzen per ordenar les aplicacions de la categoria Amb millor puntuació. Google no verifica les ressenyes i puntuacions dels usuaris. Tanmateix, si una ressenya infringeix les nostres polítiques, se suprimirà. Els usuaris també poden informar de ressenyes abusives.

Problemes amb diversos Comptes de Google

Si inicieu la sessió en diversos Comptes de Google alhora, és possible que tingueu problemes d'accés amb els projectes, els complements i les aplicacions web d'Apps Script.

L'inici de sessió múltiple, o la sessió iniciada en diversos Comptes de Google alhora, no és compatible amb els projectes, els complements ni les aplicacions web d'Apps Script.

Per solucionar problemes d'inici de sessió múltiple, proveu una d'aquestes solucions:

• Tanqueu la sessió de tots els Comptes de Google i, a continuació, inicieu-la en un que tingui el projecte, el complement o l'aplicació web d'Apps Script que vulgueu utilitzar.
  • Obriu una finestra d'incògnit a Google Chrome o una altra finestra de navegació privada i inicieu la sessió al Compte de Google que té el projecte, el complement o l'aplicació web d'Apps Script que vulgueu utilitzar.
Tanca la cerca
Aplicacions de Google