Utilitzar un producte de Google al costat d'un altre

Want to get more out of Google Docs for work or school? Sign up for a free Google Workspace trial.

Podeu fer servir diversos productes de Google, com ara Gmail o Calendar, en una mateixa finestra de l'ordinador. Això us ajudarà a augmentar la productivitat sense canviar de pestanya.

Obrir dos productes de Google en una finestra

1. Aneu a Gmail, Calendar o Google Drive, o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, trieu el producte que vulgueu obrir:
    • Calendar Calendar: consulteu l'agenda i afegiu-hi esdeveniments o modifiqueu-los.
    • Keep Keep: creeu una nota o una llista.
    • Tasks Tasks: afegiu tasques pendents i dates de venciment.
    • Contactes : accediu als contactes.
    • Voice "": feu una trucada de Google Voice.
    • Maps Maps: feu cerques a Google Maps.
  4. Per tancar el tauler d'aplicacions, a la dreta, feu clic a Tanca Cancel·la.

Consell: podeu afegir complements des de Google Workspace per disposar de més opcions al tauler lateral.

Obteniu més informació:

Tancar o amagar el tauler lateral dret

Podeu tancar o amagar el tauler lateral de Google Workspace.

• Per tancar el tauler lateral dret: a la dreta, feu clic a Tanca Cancel·la.
  • Per amagar el tauler lateral dret: si el tauler està desplegat, a la part superior dreta del tauler de l'aplicació, feu clic a Tanca Cancel·la. A continuació, a la part inferior dreta, feu clic a Amaga el tauler lateral Amaga el tauler lateral.
  • Per mostrar el tauler lateral dret: a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.

Crear un esdeveniment de calendari

1. Aneu a Gmail o Google Drive, o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Google Calendar Calendar.
  4. Feu clic en una hora del calendari.
  5. Introduïu els detalls de l'esdeveniment.
  6. Feu clic a Desa.

Obteniu més informació sobre Google Calendar.

Adjuntar un document a un esdeveniment de calendari
  1. Aneu a Google Drive o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul, Presentacions o Dibuixos.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Google Calendar Calendar.
  4. Feu clic en una hora del calendari.
  5. Introduïu els detalls de l'esdeveniment.
  6. A sota de l'opció "Afegeix una descripció", feu clic a Adjunta [nom del document].
  7. Feu clic a Desa.

Cercar un lloc o obtenir indicacions a Google Calendar

1. A l'ordinador, aneu a Google Calendar Calendar.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Maps Maps.
  4. Cerqueu un lloc.
  5. Consulteu els detalls sobre el lloc o feu clic a Indicacions per obtenir indicacions.

Consells:

• Per impedir que Google Maps s'obri a Google Calendar: a la part superior dreta del tauler de Maps, feu clic a Tanca Cancel·la. A continuació, a la part inferior dreta, feu clic a Amaga el tauler lateral Amaga el tauler lateral. Les vostres ubicacions s'obriran en una pestanya nova.
  • Per afegir la durada del trajecte a un esdeveniment directament a Google Calendar: seleccioneu un mode de transport i un trajecte; després, feu clic a Afegeix a Calendar.

Previsualitzar la ubicació d'un esdeveniment

1. A l'ordinador, aneu a Google Calendar Calendar.
  2. Creeu un esdeveniment i introduïu informació de la ubicació o feu clic en un esdeveniment existent que tingui una ubicació.
  3. Opcional: per previsualitzar la ubicació d'un esdeveniment que estigueu creant, feu clic a Previsualitza a Maps maps outline.
  4. Feu clic a la ubicació.
  5. Consulteu la informació del lloc que hi ha a la dreta.

Consells:

• Per impedir que Google Maps s'obri a Google Calendar: a la part superior dreta del tauler de Maps, feu clic a Tanca Cancel·la. A continuació, a la part inferior dreta, feu clic a Amaga el tauler lateral Amaga el tauler lateral. Les vostres ubicacions s'obriran en una pestanya nova.
  • Per afegir la durada del trajecte a un esdeveniment directament a Google Calendar: seleccioneu un mode de transport i un trajecte; després, feu clic a Afegeix a Calendar.

Crear una nota o una llista

1. Aneu a Gmail, Calendar o Google Drive, o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Keep Keep.
  4. Trieu una opció:
    • Crear una nota
    • Llista nova new note
  5. Afegiu el text que vulgueu.
  6. Feu clic a Fet.

Obteniu més informació sobre Google Keep.

Afegir una nota de Keep a un document o a una presentació
  1. A Documents o Presentacions de Google, obriu un document o una presentació.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Keep Keep.
  4. Localitzeu la nota o la llista que vulgueu afegir i, a continuació, arrossegueu-la fins al document o la presentació.
Desar el text des de Documents o Presentacions a Keep
  1. A Documents o Presentacions de Google, obriu un document o una presentació.
  2. Marqueu el text que vulgueu afegir a una nota.
  3. Feu clic amb el botó dret al text i, a continuació, seleccioneu Desa a Keep.

Crear una tasca

1. Aneu a Gmail, Calendar o Google Drive, o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  4. Feu clic a Afegeix una tasca.
  5. Introduïu la informació.
  6. Opcional: per afegir-hi informació o una data de venciment, feu clic a Edita Edita.
  7. Quan acabeu, feu clic a Tanca Tasks Cancel·la.

Consell: per reorganitzar les tasques, arrossegueu la tasca que vulgueu moure.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar Google Tasks.

Desar un correu electrònic com una tasca
  1. Aneu a Gmail.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  4. A la safata d'entrada, cerqueu el correu electrònic que voleu desar com a tasca.
  5. Arrossegueu-lo al tauler lateral dret.
Organitzar les tasques en llistes

Podeu dividir les tasques en diversos tipus, com ara els assumptes personals i feina.

1. Aneu a Gmail, Calendar o Google Drive, o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. A la dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  4. A la part superior, al costat de "La meva llista" o "L'equip", feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Crea una llista.
  5. Poseu nom a la llista i feu clic a Fet.
  6. Per anar a una altra llista, a la part superior, al costat del títol de la llista, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i trieu una altra llista.

Utilitzar altres aplicacions amb Gmail

Podeu afegir altres aplicacions, com ara Asana, Trello, Intuit, DocuSign i altres eines, per utilitzar-les amb productes de Google Workspace.

Instal·lar complements

Instal·lar complements de Google Workspace

1. Aneu a Gmail, Calendar o Google Drive, o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. Feu clic a Obtén complements Afegir a una llista de reproducció .
  4. Cerqueu i seleccioneu les eines que vulgueu fer servir. Els complements de Google Workspace tenen el logotip corresponent als complements d'aquest servei, .
  5. Feu clic a Instal·la i després Continua.
  6. Trieu el vostre compte i seguiu els passos en pantalla.

Desinstal·lar complements

Desinstal·lar complements de Google Workspace

1. Aneu a Gmail, Calendar o Google Drive, o obriu un fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions.
  2. Si no veieu el tauler lateral, a la part inferior dreta, feu clic a Mostra el tauler lateral Mostra el tauler lateral.
  3. Feu clic al complement que vulgueu desinstal·lar Més i després Gestiona el complement.
  4. A la finestra que apareix, seleccioneu el complement.
  5. Feu clic a Desinstal·la i després Desinstal·la l'aplicació.