Håll koll på allt som är viktigt med Gmails nya gränssnitt. Läs mer om den nya layouten.

Hantera Gmail-widgeten

Lägg till widgeten för Gmail-appen på startskärmen

Viktigt! Den här funktionen är endast tillgänglig på iPhone och iPad med iOS 14 eller senare.

Lägg till en widget för Gmail-appen på enhetens startskärm genom att följa anvisningarna nedan. Om du vill lägga till en widget i flera konton följer du anvisningarna om hur du byter konto.

Om du nyligen har installerat Gmail-appen kan du behöva öppna appen innan widgeten visas i widgetgalleriet.

Så här lägger du till widgeten för Gmail-appen:

1. Tryck länge på startskärmen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Lägg till Plus uppe till vänster.
  3. Tryck på Gmail-appen.
  4. Tryck på Lägg till widget.
  5. Placera widgeten på startskärmen.
  6. Tryck på Klart.

Så här byter du konto

1. Tryck länge på widgeten för Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Redigera följt av Byt konto.
  3. Välj kontot du vill använda.