Blijf op de hoogte van alles wat belangrijk is met de nieuwe interface van Gmail. Meer informatie over de nieuwe indeling

De Gmail-widget beheren

De Gmail-app-widget toevoegen aan je startscherm

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor iPhones en iPads met iOS 14 en hoger.

Volg de onderstaande instructies om een Gmail-app-widget toe te voegen aan het startscherm van je apparaat. Als je een widget aan meerdere accounts wilt toevoegen, volg je de instructies voor schakelen tussen accounts.

Als je de Gmail-app onlangs hebt geïnstalleerd, moet je de app misschien openen voordat de widget in de widgetgalerij wordt weergegeven.

Zo voeg je de Gmail-app-widget toe:

1. Tik op je iPhone of iPad op het startscherm en houd dit vast.
  2. Tik linksboven op Toevoegen Plus.
  3. Tik op de Gmail-app.
  4. Tik op Widget toevoegen.
  5. Plaats de widget op het startscherm.
  6. Tik op Gereed.

Schakelen tussen accounts

1. Tik op je iPhone of iPad op de Gmail-app en houd vast.
  2. Tik op Bewerken en dan Account wijzigen.
  3. Selecteer het account dat je wilt gebruiken.