Administrer Gmail-widgetten

Tilføj widgetten til Gmail-appen på din startskærm

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig til iPhones og iPads med iOS 14 og nyere.

Følg nedenstående vejledning for at tilføje en widget til Gmail-appen på din enheds startskærm. Hvis du vil føje en widget til flere konti, skal du følge vejledningen i, hvordan du skifter konto.

Hvis du for nylig har installeret Gmail-appen, skal du muligvis åbne appen, før widgetten vises i widgetgalleriet.

Sådan tilføjer du widgetten til Gmail-appen:

1. Hold fingeren nede på startskærmen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Tilføj Plus øverst til venstre.
  3. Tryk på Gmail-appen.
  4. Tryk på Tilføj widget.
  5. Placer widgetten på din startskærm.
  6. Tryk på Udfør.

Sådan skifter du konto

1. Hold widgetten til Gmail-appen nede på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Rediger efterfulgt af Skift konto.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.