Protecció d'enllaços quan s'hi fa clic en clients de correu electrònic de tercers

Com que els correus electrònics es poden utilitzar per enviar enllaços que dirigeixen a llocs web maliciosos, Google afegeix protecció d'enllaços per a tots els clients oficials de Gmail (web, Android, iPhone i iPad). Algunes d'aquestes mesures de protecció ara estan disponibles per a alguns usuaris que utilitzen aplicacions de correu electrònic de tercers (client IMAP).

En el cas d'aquests usuaris, si fan clic en un enllaç d'un missatge recent, s'inicia una comprovació d'enllaços maliciosos. Si no es detecta res maliciós, se'ls dirigeix a la destinació. Pel que fa als missatges antics, és possible que aparegui una finestra que requereixi fer-hi un toc o un clic per obrir l'enllaç.

Preguntes freqüents

Qui rebrà aquestes mesures de protecció?

Actualment, estem duent a terme una petita prova per facilitar als usuaris de clients de correu electrònic de tercers moltes de les mateixes mesures de protecció d'enllaços que reben tots els usuaris de clients oficials de Gmail. Aquesta prova inclou tots els usuaris del programa Protecció avançada.

Quines aplicacions de correu electrònic de tercers disposen d'aquestes noves mesures de protecció?

Apple Mail, Outlook i alguns dels clients de correu electrònic d'Android més estesos en disposen.

Com puc saber si aquestes mesures de protecció s'estan aplicant al meu compte?

Si formeu part de la prova, és possible que vegeu un URL intermediari (per exemple, https://www.google.com/url?q=ORIGINAL_URL) quan inspeccioneu els enllaços al vostre client de correu electrònic.

Com puc llegir el missatge en el seu estat original?

Aneu a Gmail i seguiu aquests passos:

1. Obriu el missatge.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Mostra l'original.

Com puc exportar tots els meus missatges en el seu estat original?

Per baixar els vostres missatges de Gmail, aneu a Google Takeout. Els missatges exportats mitjançant Takeout no inclouen els URL de protecció d'enllaços.

Quina informació registra Google sobre aquests enllaços reescrits?

Aquesta funció de seguretat proporciona als usuaris que utilitzen clients de tercers una experiència en consonància amb la dels usuaris de clients oficials de Gmail.

L'única informació que es registra en connexió amb aquesta funció és la que es necessita per executar i mantenir el servei, com ara l'adreça IP i l'agent d'usuari de la sol·licitud, així com informació sobre els URL en què s'ha fet clic (com pot ser l'URL mateix i si Navegació segura ha determinat que era maliciós). Aquesta informació no s'associa amb cap usuari que hagi iniciat la sessió ni amb cap identitat de Compte de Google. Aquestes dades només es conserven durant un període de temps breu i s'utilitzen únicament amb finalitats de seguretat.