Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Een link naar uw rapport opvragen

U kunt een korte URL naar een Looker Studio-rapport maken om te delen, te gebruiken op webpagina's of er iets anders mee te doen dat met links mogelijk is.

Een rapportlink opvragen

1. Bekijk of bewerk het rapport.
  2. Klik rechtsboven op de pijl-omlaag naast Delen en selecteer Rapportlink ophalen Link
    1. U kunt ook een knop in het rapport selecteren om de link op te halen (indien beschikbaar).
  3. Klik op LINK KOPIËREN.

Het rapport delen

Voordat u de link aan iemand geeft, deelt u het rapport met die persoon. Geef de andere persoon minimaal de rol Kijker.

Klik in het dialoogvenster Rapportlink ophalen op Instellingen voor delen bekijken om te wijzigen hoe u het rapport met anderen wilt delen.

De huidige rapportweergave opnemen

Als deze optie is aangevinkt, voegt u met de optie Koppelen aan uw huidige rapportweergave de huidige rapportinstellingen aan de link toe.

De huidige rapportweergave bevat wijzigingen die u heeft aangebracht om de gegevens in het rapport te beperken of te verfijnen. Voorbeelden daarvan zijn:

• Filters toepassen
  • De periode wijzigen
  • Een gegevensbedieningselement gebruiken

De huidige rapportweergave bevat ook diagraminteracties, zoals:

• Tabelpaginering instellen
  • Een cross-filter toepassen
  • Optionele statistieken selecteren
  • Details

Met de optie Link naar uw huidige rapportweergave kunt u het rapport aanpassen zodat gebruikers met wie u de link deelt het rapport kunnen bekijken zoals u dat wilt.