Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Samenvoegingssleutel

Een reeks velden waarmee de records worden geïdentificeerd die moeten worden opgenomen in een gemengde gegevensbron.

In een gemengde gegevensbron moet elke componentgegevensbron een of meer dimensies delen, ook wel een samenvoegingssleutel genoemd (of gewoon een sleutel). Gemengde gegevensbronnen omvatten alle records uit de gegevensbron uiterst links in het venster Gegevens mengen en de overeenkomende records uit de gegevensbronnen aan de rechterkant. In SQL-terminologie wordt dit een 'left outer join' genoemd.