Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Component, rapportniveau

Een component die op elke pagina van het rapport wordt getoond.

Als u een component aan uw rapport toevoegt, ziet u de component standaard alleen op de pagina waaraan u deze heeft toegevoegd. U kunt ervoor zorgen dat de component op elke pagina van uw rapport wordt getoond door deze op rapportniveau in te stellen.

Zo stelt u een component op rapportniveau in:

• Bewerk uw rapport.
  • Klik met de rechtermuisknop op de component en selecteer Rapportniveau maken.

Zo stelt u een component op rapportniveau weer in op paginaniveau:

• Bewerk uw rapport.
  • Klik met de rechtermuisknop op de component en selecteer Paginaniveau maken.

De Rapporteditor