Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

De Looker Studio-service verwijderen

Looker Studio-items definitief verwijderen.

U kunt met het gebruik van Looker Studio stoppen door al uw rapporten en gegevensbronnen permanent te verwijderen of aan een andere eigenaar over te dragen.

Een rapport of gegevensbron permanent verwijderen

1. Log in bij Looker Studio.
  2. Selecteer bovenaan het Looker Studio-venster Rapporten, Gegevensbronnen of Verkenner.
  3. Volg deze stappen voor elk item:

1. Plaats de cursor op het item.

2. Klik op het menu met 3 stippen Meer van het item.

3. Klik op Verwijderen Verwijderen.

4. Nadat u alle items heeft verwijderd, klikt u links op Prullenbak.
  5. Volg deze stappen voor elk item in de prullenbak:

1. Plaats de cursor op het item.

2. Klik op het menu met 3 stippen Meer van het item.

3. Klik op Verwijderen Definitief verwijderen.