Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Kijker (gebruikerstype)

Iemand die een Data Studio-bestand alleen kan bekijken.

Kijkers kunnen het recht Mag bekijken hebben voor de rapporten en gegevensbronnen die met ze zijn gedeeld. Met weergaverechten kunt u interactie hebben met een rapport of de gegevensbronstructuur bekijken, maar geen wijzigingen aanbrengen. Kijkers kunnen het rapport of de gegevensbron delen met andere mensen, maar alleen met rechten voor Mag bekijken. Bewerkers en eigenaren kunnen deze deelmogelijkheid voorkomen.

Rapporten en gegevensbronnen delen