Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is de Europese privacywetgeving die Richtlijn 95/46/EG betreffende gegevensbescherming van 24 oktober 1995 heeft vervangen.

Meer informatie over de inzet van Google om te voldoen aan de AVG.

AVG-instellingen in Looker Studio

Als de AVG op u van toepassing is, moet u alle verplichte velden invullen in Looker Studio > Gebruikersinstellingen > Account- en privacy om te voldoen aan de AVG. Iedere gebruiker binnen een bedrijf dat onder de AVG valt, moet alle verplichte AVG-velden in Looker Studio invullen. De beheerder kan namens uw organisatie ook de voorwaarden voor gegevensverwerking accepteren.

Bedrijfsnaam

Als u het Amendement gegevensverwerking accepteert namens uw bedrijf, moet u een bedrijfsnaam opgeven. Nadat u de naam heeft opgeslagen, kan deze niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Als de AVG op u van toepassing is, moet u een primair contact voor Looker Studio opgeven. U kunt desgewenst contactgegevens opgeven voor een vertegenwoordiger van de Europese Economische Ruimte (EER) en/of functionaris voor gegevensbescherming. U kunt één contactpersoon of 3 afzonderlijke contactpersonen opgeven voor deze 3 functies.

Primair contact Verplicht
Contactnaam van klant Ja
E-mail van klant Ja
Klantadres Ja
Vertegenwoordiger voor deEuropese Economische Ruimte (EER)
Volledige naam van EER-vertegenwoordiger Nee
Adres van EER-vertegenwoordiger Nee
Telefoonnummer van EER-vertegenwoordiger Nee
E-mailadres van EER-vertegenwoordiger Nee
Functionaris voor gegevensbescherming
Volledige naam van functionaris voor gegevensbescherming Nee
Adres van functionaris voor gegevensbescherming Nee
Telefoonnummer van functionaris voor gegevensbescherming Nee
E-mailadres van functionaris voor gegevensbescherming Nee

Amendement gegevensverwerking

U kunt de voorwaarden van het Amendement gegevensverwerking nu accepteren via een toestemmingsprocedure door uw gebruikersinstellingen te bewerken. Meer informatie over het Amendement gegevensverwerking.