Melding

Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Wat u nodig heeft om Looker Studio te gebruiken

Vereisten om Looker Studio-bestanden te bekijken, maken en delen.

Wat u nodig heeft om rapporten te bekijken

Als u een Looker Studio-rapport wilt bekijken, heeft u alleen een browser en internetverbinding nodig. Een Google-account is niet vereist om rapporten te bekijken.

Wat u nodig heeft om rapporten en gegevensbronnen te maken en te bewerken

Als u een bestand in Looker Studio wilt maken of bewerken, moet u aan het volgende voldoen:

Als u Google Workspace gebruikt, moet uw beheerder Looker Studio mogelijk eerst aanzetten.

Ondersteunde browsers

We hebben Looker Studio getest in Chrome, Firefox en Safari. We raden momenteel af om rapporten en gegevensbronnen te bewerken in andere browsers.

Ondersteunde landen

U kunt Looker Studio overal gebruiken, behalve in de volgende landen:

Lijst met niet-ondersteunde landen

• Volksrepubliek China*
  • Iran
  • Irak
  • Krim
  • Noord-Korea
  • Syrië
  • Cuba

*In dit land kunt u wel rapporten bekijken, maar geen rapporten maken.

Looker Studio is momenteel beschikbaar in 37 talen en ondersteunt cijfer-, datum- en tijdindelingen voor die talen. Looker Studio kan ook 59 internationale valuta's verwerken. Als u Looker Studio in een bepaalde taal wilt gebruiken, stelt u de taalvoorkeur van uw Google-account in op die taal.

Lijst met ondersteunde talen

• Bulgaars
  • Catalaans
  • Chinees (VRC)
  • Chinees (Taiwan)
  • Kroatisch
  • Tsjechisch
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels (VS en VK)
  • Filipijns
  • Fins
  • Frans
  • Duits
  • Grieks (modern)
  • Hindi
  • Hongaars
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Litouws
  • Lets
  • Noors
  • Pools
  • Portugees (Brazilië)
  • Portugees (Portugal)
  • Roemeens
  • Russisch
  • Servisch
  • Slowaaks
  • Sloveens
  • Spaans
  • Zweeds
  • Thais
  • Turks
  • Oekraïens
  • Vietnamees