Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

CONCAT

Retourneert een tekst die de samenstelling is van twee of meer velden of expressies.

Gebruiksvoorbeeld

CONCAT(Campaign, " , " , Campaign Code)

Syntaxis

CONCAT(X, Y [,Z, ...])

Parameters

• X: Letterlijke tekst, een veld of een expressie met ten minste 1 veld.
  • Y: Letterlijke tekst, een veld of een expressie met ten minste 1 veld.
  • Z: Letterlijke tekst, een veld of een expressie met ten minste 1 veld.

Opmerkingen

• Geaggregeerde velden kunnen niet worden gebruikt als parameters.

Voorbeelden

In de volgende voorbeelden kunt u enkele of dubbele aanhalingstekens gebruiken, maar deze moeten wel consequent worden gebruikt.

Example formula Output
CONCAT(Campaign, " , " , Campaign Code) Summer Sale , SS01
CONCAT('Browser: ', Browser, ' OS Version: ', OS version) Browser: Edge Version: 85.0.564.44