Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

LOG

Retourneert de logaritme van een getal met betrekking tot een grondtal.

Gebruiksvoorbeeld

LOG(128;2)

Syntaxis

LOG(waarde [, grondtal])

Parameters

• waarde: De waarde waarvoor de logaritme, met een ingevoerd grondtal, wordt berekend.
    waarde moet positief zijn.

• grondtal: (Optioneel) het grondtal dat wordt gebruikt voor de berekening van de logaritme. Als er geen grondtal is ingevoerd, retourneert LOG de logaritme van een getal, grondtal e (Euler-getal).

Voorbeelden

Formule Invoer Uitvoer
LOG(Mijn veld, 2) 128 7
LOG(Mijn veld, 10) 128 2,10720997
LOG(Mijn veld) 128 4,852030264