Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

De rapportgalerij

Toon uw Looker Studio-vaardigheden aan de rest van de wereld.

Vertelt u krachtige, overtuigende verhalen met uw gegevens? Helpt u klanten hun eigen gegevens te begrijpen en nieuwe inzichten te krijgen? Bent u op zoek naar een manier om uw vaardigheden op het gebied van gegevensvisualisatie onder de aandacht te brengen?

De rapportgalerij van Looker Studio is de officiële showcase voor het beste werk van onze gebruikers. Stuur uw rapporten en dashboards vandaag nog in om nieuwe doelgroepen te bereiken, uw analytische services te promoten en uw vaardigheden op het gebied van gegevensvisualisatie te demonstreren.

NU DE RAPPORTGROEP BEKIJKEN

Heeft u een Looker Studio-rapport dat u aan de hele wereld wilt laten zien? Zo stuurt u uw werk in voor opname in de Rapportgalerij:

Richtlijnen voor inzending

Stuur alleen rapporten in van de allerhoogste kwaliteit die door u en uw collega's zijn gemaakt. Daarnaast is het raadzaam extra context, uitleg of gebruiksinformatie toe te voegen aan het rapport.

Uw rapport wordt openbaar gedeeld, dus we raden u ten zeerste aan een voorbeelddataset te gebruiken. Vermeld geen gevoelige of privégegevens. Vermeld geen gegevens waarvoor u geen rechten heeft om ze te delen.

De optie voor delen in uw rapport moet zijn ingesteld op Aan - Openbaar op het web. Meer informatie over hoe u rapporten deelt

Voor alle bijgevoegde gegevensbronnen moet Inloggegevens van de eigenaar worden gebruikt. Meer informatie over gegevens voor gegevensbronnen

U moet bewerkingsrechten verlenen voor ZOWEL het rapport ALS de bijgevoegde gegevensbron aan looker-studio-gallery@google.com. We vragen dit zodat we de instellingen van het rapport kunnen checken voordat we het aan de galerij toevoegen.)

Voor een hogere rapportdistributie raden we u aan insluiten in rapporten aan te zetten.

Stuur een apart formulier in voor elk rapport dat u wilt delen.

UW RAPPORT INDIENEN

Door uw rapport in te sturen, gaat u akkoord met de Servicevoorwaarden voor Rapportgalerijen (Indiener).

Gegevens over inzending

De volgende gegevens zijn vereist voor de indienprocedure:

• Rapporttitel
  • Een beschrijving van uw rapport
  • Naam auteur of bedrijfsnaam
  • E-mailadres voor contact
  • Link naar de website van de auteur

Nadat uw rapport is ingediend, krijgt u een bevestigingsmail met een link om de inzending te bewerken.

Sla de bewerkingslink op zodat u de post later kunt updaten. Dat is de ENIGE manier waarop u uw galerijrapporten kunt openen om de vermelding te bewerken.

Wat gebeurt er nu?

U krijgt een bevestigingsmail als uw rapport in de galerij is gepost. Er wordt geen melding gestuurd als uw rapport niet in de galerij is gepost.

Gebruik de link die u heeft gekregen toen u uw rapport indiende om uw vermelding in de galerij te bewerken. Nadat u uw inzending heeft geüpdatet, wordt deze opnieuw beoordeeld. Net als eerder krijgt u een bevestigingsmail als uw bewerkte rapport is goedgekeurd. We sturen u geen bericht als uw rapport niet wordt goedgekeurd.

Een rapport verwijderen waarvan u de eigenaar bent

Als u een rapport wilt verwijderen uit de galerij, stuurt u een e-mail naar data-studio-gallery@google.com. Geef uw naam op, een link naar uw rapport en de reden waarom u de verwijdering aanvraagt.

Verwijdering aanvragen van een rapport waarvan u niet de eigenaar bent

Op deze pagina kunt u ongepaste content of content melden die volgens u de Servicevoorwaarden en het beleid van Looker Studio schendt.