Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

De toegang van Looker Studio tot uw Google-account intrekken of opnieuw koppelen

Looker Studio is afhankelijk van toegang tot uw Google-account. Als u bijvoorbeeld gegevensbronnen voor Google-producten (zoals Analytics, Google Ads, Google Marketing Platform, enzovoort) wilt maken, moet u Looker Studio toegang tot die systemen geven. U kunt die rechten op elk moment intrekken via de pagina Apps met toegang tot je account.

Laat het me zien

Volg daarvoor deze stappen:

1. Ga naar Mijn account.
  2. Klik links op Beveiliging.
  3. Scroll omlaag en klik onder Apps van derden met toegang tot het account op Toegang door derden beheren.
  4. Klik op Google Looker Studio.
  5. Klik op TOEGANG INTREKKEN.
  6. Klik op OK.
Als u Looker Studio verwijdert uit de geautoriseerde apps, zet u daarmee alle gegevensbronnen uit die u met Google-productconnectors heeft gemaakt. Dit heeft geen invloed op gegevensbronnen die zijn gebaseerd op gegevens buiten Google, zoals MySQL.

Uw account opnieuw koppelen aan Looker Studio

Als u Looker Studio opnieuw aan uw Google-account wilt koppelen, maakt u een nieuwe gegevensbron op basis van een Google-product. U wordt gevraagd om Looker Studio toegang tot uw account te geven.

Soms kunt u autorisatiefouten van gegevensbronnen oplossen door uw Google-account te verwijderen en daarna weer aan Looker Studio te koppelen. Als u dit doet, raakt u geen rapporten of gegevensbronnen kwijt.