Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Eigenaar

Iemand die de volledige controle over een Looker Studio-component heeft.

U bent de eigenaar van alle rapporten, gegevensbronnen en verkenningen die u maakt. Eigenaren hebben volledige rechten voor deze componenten. De naam van de eigenaar staat in de kolom Eigenaar op de homepage van Looker Studio. De eigenaar wordt ook vermeld in het gedeelte Geavanceerd van het dialoogvenster Delen met anderen.

Eigenaren kunnen het eigendom van rapporten en gegevensbronnen overdragen aan iemand anders door deze instructies te volgen.