Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Diagram

Dit is een grafische weergave van gegevens.

Looker Studio biedt meerdere soorten diagrammen, zoals een tijdreeks, een staafdiagram en een cirkeldiagram. De diagrammen worden gemaakt met gegevens uit een gegevensbron. Diagrammen bestaan uit een of meer assen met informatie (dimensies) en de werkelijke waarden voor deze dimensies of statistieken.