Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Bewerkingsmodus

De aanpassingsmodus voor een Looker Studio-rapport waarmee u het rapport kunt bewerken of een nieuw rapport kunt maken.

In de bewerkingsmodus heeft u toegang tot de Rapporteditor, waarmee u componenten kunt toevoegen of verwijderen en de stijl van componenten kunt aanpassen.

Zo schakelt u over van de weergavemodus naar de bewerkingsmodus:

• Klik op de knop Bewerken in de werkbalk.

U ziet de schakelknop Bewerken alleen als u rechten voor bewerken heeft. Dit betekent dat u het rapport moet hebben gemaakt of dat degene die het heeft gemaakt, dit rapport met u moet hebben gedeeld met de rechten voor bewerken.

Gerelateerde bronnen

Weergavemodus