Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Het deelvenster Eigenschappen

Het gedeelte van de rapportbewerker waar u componenten instelt en toegang heeft tot alle gegevens die zijn toegevoegd aan een Looker Studio-rapport.

Het deelvenster Eigenschappen, het deelvenster Gegevens en deelvensterbeheer vindt u aan de rechterkant van de rapporteditor.

• Gebruik het deelvenster Eigenschappen om de momenteel geselecteerde componenten in te stellen.
  • Gebruik het deelvenster Gegevens om alle gegevensbronnen en de bijbehorende velden te openen die aan het rapport zijn toegevoegd.
  • Gebruik deelvensterbeheer om het deelvenster Eigenschappen en het deelvenster Gegevens te openen.

De inhoud van het deelvenster Eigenschappen is afhankelijk van de context. Als u een of meer rapportcomponenten selecteert, ziet u de eigenschappen die u voor deze componenten kunt instellen.

U ziet bijvoorbeeld de volgende elementen als een tabel in een rapport in de bewerkingsmodus is geselecteerd:

Een voorbeeldrapport in de bewerkingsmodus met genummerde toelichtingen die verschillende aspecten van de editor aangeven. 1) Er is een tabel op het canvas geselecteerd.  2) Het deelvenster Eigenschappen voor de geselecteerde tabel.  3) Het deelvenster Gegevens. 4) Het tabblad Instellingen voor de geselecteerde tabel (onderdeel van het deelvenster Eigenschappen van het diagram). 5) Lijst met gegevensbronnen en velden (deel van het deelvenster Gegevens). 6) Deelvensterbeheer.

1) De tabel die is geselecteerd op het rapportcanvas.
2) Het deelvenster Eigenschappen voor de geselecteerde tabel.
3) Het deelvenster Gegevens.
4) Het tabblad Instellingen voor de geselecteerde tabel (onderdeel van het deelvenster Eigenschappen van het diagram).
5) Lijst met gegevensbronnen en velden (onderdeel van het deelvenster Gegevens).
6) Deelvensterbeheer.