Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Component

Elk deel van een rapport dat kan worden vormgegeven of worden gekoppeld aan een gegevensbron.

De volgende componenten worden onderscheiden:

• Het rapport zelf
  • Pagina's
  • Diagrammen, zoals staaf-, lijn- en cirkeldiagrammen, tabellen enz.
  • Bedieningselementen, zoals die voor de periode, de filters en de gegevens
  • Tekstvakken
  • Vormen
  • Afbeeldingen