Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Pagina

Een component van een rapport. Pagina's bevatten andere componenten, zoals diagrammen, bedieningselementen, tekst, enzovoort.

Uw rapporten kunnen uit meerdere pagina's bestaan. Gebruik pagina's om gerelateerde sets diagrammen te groeperen of gewoon om een vol rapport overzichtelijker te maken.

Pagina's toevoegen, verwijderen en opnieuw rangschikken