Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Werkbalk

Het gedeelte van de rapporteditor dat bovenaan de rapporteditor wordt weergegeven, onder de menu's.

Met de werkbalk kunt u snel acties uitvoeren, zoals navigeren tussen pagina's, nieuwe pagina's toevoegen, en gegevens en componenten aan uw rapport toevoegen.

De meeste werkbalkacties zijn ook beschikbaar via de menu's boven de werkbalk. Het menu Weergave bevat bijvoorbeeld de zoomfunctie, het menu Invoegen opties voor het toevoegen van componenten en het menu Pagina bedieningselementen voor paginabeheer.