Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Support krijgen voor Looker Studio en Looker Studio Pro

Manieren om hulp te krijgen voor alle versies van Looker Studio.

In dit artikel wordt uitgelegd welke hulp- en supportopties beschikbaar zijn voor Looker Studio-gebruikers. Ook leert u hoe u functieverzoeken kunt indienen en omhoog kunt stemmen.

Overzicht van supportopties

Optie

Looker Studio

Looker Studio Pro

Helpcentrum

Site voor Looker Studio-ontwikkelaars

Communityforum

Functieverzoeken indienen

Een probleem melden

Klantenservice van Google Cloud

X

Looker Studio versus Looker Studio Pro

De 2 versies van Looker Studio bieden verschillende niveaus van hulp en support:

• Looker Studio is kosteloos beschikbaar voor iedereen met een Google-account. Support is beschikbaar via het openbare Helpcentrum en via de community van andere Looker Studio-gebruikers. Er gelden geen SLA's voor de kosteloze versie van Looker Studio en 1-op-1-support is niet beschikbaar.
  • Looker Studio Pro is de betaalde versie van Looker Studio. Naast uitgebreide zakelijke functies krijgt u ook technische support van het Google Cloud-supportteam.

Betaalde technische support

Klanten van Looker Studio Pro hebben toegang tot schaalbare en flexibele supportservices met Google Cloud Customer Care.

Opmerking: Support voor Looker Studio is niet inbegrepen bij andere premium Google Cloud-services. Als u technische support wilt krijgen voor problemen met Looker Studio, heeft u een abonnement op Looker Studio Pro nodig.

Volg deze stappen om een supportticket in te dienen via de Google Cloud Support Console:

1. Log in bij de Cloud Support Console.
  2. Selecteer het project waarvoor u een supportaanvraag wilt openen.
  3. Open Cases en klik daarna op Create case (Case maken).
  4. Vul de verplichte velden in en verstuur het formulier.

Helpcentrum

Het Helpcentrum van Looker Studio biedt content voor alle Looker Studio- en Looker Studio Pro-gebruikers.

Tip: Raadpleeg de probleemoplossingsgids voor Looker Studio om problemen met Looker Studio zelf te diagnosticeren en op te lossen.

Site voor ontwikkelaars

Op de site voor Looker Studio-ontwikkelaars vindt u documentatie, codelabs en andere bronnen waarmee ontwikkelaars nieuwe Looker Studio-connectors, -visualisaties en -integraties kunnen maken.

Functieverzoeken

Dien nieuwe functieverzoeken in en stem bestaande verzoeken omhoog in de openbare probleemtracker.

Een probleem met Looker Studio melden

Als u een probleem tegenkomt bij het gebruik van Looker Studio, volgt u de stappen in het artikel Een probleem melden.