Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Fouten met ongeldige veldnamen oplossen

Probleem

Een diagram in uw rapport toont de foutmelding Ongeldige veldnaam.

Waarom het fout gaat

Bepaalde connectors ondersteunen tekens in de veldnamen die Looker Studio niet kan verwerken. Looker Studio verwerkt bijvoorbeeld geen BigQuery-velden met Unicode-tekens en speciale tekens zoals ampersands, dubbelepunten, enzovoort.

Meer informatie over flexibele kolomnamen in BigQuery

Oplossing

U lost dit probleem op door de namen van de velden in de onderliggende dataset te wijzigen en de gegevensbron opnieuw te koppelen.