Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Item

Een Looker Studio-rapport of -gegevensbron.

Looker Studio is gebaseerd op 2 typen componenten:

• Rapporten - Een Looker Studio-component met informatie en inzichten die zijn afgeleid van uw gegevens.
  • Gegevensbronnen - Een specifieke instantie van een koppeling met uw gegevens. Gegevensbronnen bevatten de velden (statistieken en dimensies) die u kunt visualiseren in uw rapporten.