Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Bedieningselement voor selectievakje

Selecteer waarden voor Waar of Onwaar.

Met bedieningselementen voor selectievakjes kunt u filteren op een Booleaanse dimensie of de waarde van een Booleaanse parameter instellen.

GEGEVENS-opties voor selectievakje

Gegevensbron

Levert de dimensies en parameters aan die u in het bedieningselement kunt gebruiken.

Dimensie

Bevat de lijst met waarden die in het bedieningselement worden weergegeven.

Veld voor bedieningselement

De dimensie waarop moet worden gefilterd of de parameter waarvan de waarde door dit bedieningselement wordt bepaald.

STIJL-opties voor selectievakje

Dropdownmenu

Hiermee wordt het bedieningselement in een dropdownmenu weergegeven.

Vast formaat

Hiermee wordt het bedieningselement weergegeven in een vak met een vast formaat.

Labelpositie

Hiermee bepaalt u hoe het label van het bedieningselement eruitziet.

Over parameters