Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Looker Studio gebruiken met de Google Cloud Platform-overeenkomst

Opmerking: Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers van de kosteloze versie van Looker Studio. Als uw organisatie Looker Studio Pro gebruikt, is die al onderwerpen aan de Google Cloud Platform-overeenkomst.

Beheerders kunnen ervoor kiezen hun Google Cloud Platform-overeenkomst te laten gelden voor hun gebruik van Looker Studio namens hun organisatie. Nadat u heeft gekozen dat de Google Cloud Platform-overeenkomst geldt voor uw gebruik van Looker Studio, hoeven gebruikers in uw organisatie de voorwaarden niet te ondertekenen als ze Looker Studio gaan gebruiken. Voor klanten die aan HIPAA-naleving moet voldoen, dekt de Overeenkomst voor zakelijke partners (Business Associate Agreement, BAA) van Google Cloud Platform ook Looker Studio.

Looker Studio gebruiken met de Google Cloud Platform-overeenkomst

U moet zijn ingelogd als hoofdbeheerder om deze taak te kunnen uitvoeren.

Voer deze stappen uit om Looker Studio te laten vallen onder uw bestaande Google Cloud Platform-overeenkomst:

1. Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

1. Klik links op de Looker Studio-homepage op Instellingen van het deelvenster voor beheerdersEnterprise-beheerder.
  2. Klik onder Servicevoorwaarden van Looker Studio op Lezen en accepteren.
  3. Klik op Ik ga akkoord.

Vereisten om Looker Studio te laten vallen onder uw bestaande Google Cloud Platform-overeenkomst

Als u wilt accepteren dat Looker Studio onder de Servicevoorwaarden van Google Cloud Platform valt, moet u voldoen aan deze vereisten:

• Uw organisatie of bedrijf moet Cloud Identity of Google Workspace gebruiken om gebruikersaccounts te beheren.
  • U moet een Cloud Identity- of Google Workspace-hoofdbeheerder zijn.
  • Er moet minstens één factureringsaccount aan uw Cloud Identity-organisatie zijn gekoppeld.
  • Het aan/uit-bedieningselement van de Google Cloud Platform-service in de Google Beheerdersconsole moet zijn ingesteld op Aan. Het aan/uit-bedieningselement van de Looker Studio-service in de Google Beheerdersconsole moet ook zijn ingesteld op Aan.