Een aanbieder van Lokale diensten inhuren ten tijde van COVID-19 (VS en Canada)

Een dienstverlener inhuren is iets waar u vaak goed over moet nadenken, al helemaal in deze tijd. We willen u hier vanuit Lokale diensten graag bij ondersteunen.

Hoe Lokale diensten kan helpen

We begrijpen dat u tijdens deze ongekende periode veel aan uw hoofd heeft. Daarom willen we ervoor zorgen dat u over de benodigde informatie beschikt voordat u keuzes maakt over het inhuren van een dienstverlener. We werken aan manieren om bedrijven in staat te stellen informatie en aangeboden services uit te lichten die relevant zijn voor de huidige situatie.

In de komende weken worden bedrijfsprofielen geüpdatet met actuele services en openingstijden van dienstverleners. We blijven zoeken naar manieren om Lokale diensten geüpdatet en nuttig te houden naarmate de situatie verandert.

Service-updates die u mogelijk te zien krijgt

Accepteert taken op locatie De dienstverlener biedt op dit moment services aan bij u thuis of op een andere locatie.
Accepteert urgente taken De dienstverlener geeft momenteel prioriteit aan of accepteert alleen taken die onmiddellijke aandacht vereisen.
Buitenservice De dienstverlener kan zich buiten uw huis installeren of hier onderdelen of materialen afleveren, apparatuur repareren of andere services uitvoeren om de fysieke afstand te bewaren met u en de leden van uw huishouden.
Kortingen op bepaalde diensten U kunt op bepaalde services mogelijk besparen. Neem rechtstreeks contact op met de dienstverlener om meer te weten te komen over actuele promoties of kortingen.
Wordt veel gebeld Het bedrijf heeft het mogelijk ongebruikelijk druk of heeft minder personeel tot zijn beschikking, waardoor de wachttijd langer kan zijn dan normaal.
Financieringsmogelijkheden Vraag de dienstverlener naar de verschillende betaalopties. Er zijn mogelijk flexibele opties beschikbaar, zoals betalen in wekelijkse of maandelijkse termijnen.
Houdt afstand Deze dienstverlener kan zijn werk doorgaans uitvoeren terwijl de fysieke afstand met u en de leden van uw huishouden wordt bewaard.
Contactloze betalingen Bij dit bedrijf kunt u betalen zonder dat u uw persoonlijke betaalpas of creditcard hoeft af te geven en zonder contant geld uit te wisselen. Voorbeelden van contactloze betaalopties zijn in-app-betalingen, tikken om te betalen via een digitale portemonnee, QR-codes die kunnen worden gescand of telefonische verstrekking van creditcardgegevens.
Geen annuleringskosten De dienstverlener rekent geen annuleringskosten of ziet hier momenteel van af. Dit kan vooral belangrijk zijn voor klanten die gedurende deze tijd een onvoorspelbare planning hebben.
Gebruikt beschermende kleding U kunt ervan uitgaan dat de medewerkers van dit bedrijf beschermende kleding dragen. Deze kan bestaan uit handschoenen, een veiligheidsbril, een masker, een helm of andere items.
Videoafspraken De dienstverlener houdt videogesprekken om het probleem te identificeren, informatie te verzamelen of services aan te bieden.
Video-offertes De dienstverlener houdt videogesprekken om materiaal- en arbeidskosten of uurtarieven te bespreken. U kunt bijvoorbeeld bespreken wat het kost om een onderdeel te laten vervangen in plaats van iets volledig opnieuw te laten installeren.

Meer informatie

Informatie van de WHO over het coronavirus

Informatie en bronnen over COVID‑19

De reactie van Google op COVID-19

Aanvullende bronnen (VS)

Aanbevelingen van het CDC voor schoonmaak en desinfectie in huis

Richtlijnen van het CDC om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen

Instructies van het CDC voor handen wassen

Aanvullende bronnen (Canada)

Informatie over COVID-19 van de regering van Canada