Ongepaste of onjuiste content melden

Laat het ons weten als u content op het profiel van een aanbieder tegenkomt die onjuist of verouderd is, of foto's bevat die aanstootgevend zijn of in strijd zijn met de wet (vanwege auteursrecht, privacy of een andere reden).

U kunt hieronder een melding indienen. We beoordelen de informatie, foto's en/of content zorgvuldig en verwijderen deze eventueel.

Melding verzenden

Opmerking

De inhoud van uw melding kan aan de betreffende aanbieder worden doorgegeven. Uw naam en contactgegevens blijven echter anoniem, tenzij we uw uitdrukkelijke toestemming hebben gekregen om deze gegevens met de aanbieder te delen.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe Google gegevens gebruikt en hoe u uw privacy kunt beschermen.

Het is het beleid van Google om te voldoen aan meldingen van auteursrechtschendingen volgens de Digital Millennium Copyright Act. Ga naar ons Helpcentrum voor auteursrecht voor meer informatie over ons auteursrechtbeleid en de vereisten voor een volledige melding.