Contact opnemen met support voor Lokale diensten-advertenties

Opmerking: Het supportteam voor Lokale diensten-advertenties kan u alleen helpen met uw Lokale diensten-advertenties. Voor hulp bij uw Google Ads-account gaat u naar het Helpcentrum van Google Ads of zoekt u het telefoonnummer voor support in uw land. Voor hulp bij Bedrijfsprofiel gaat u naar het Helpcentrum van Bedrijfsprofiel.
Wat kunnen we voor u doen? Contactopties
U bent nieuw bij Lokale diensten-advertenties en heeft hulp nodig bij het instellen van uw account of het doorlopen van het introductieproces.

Noord-Amerika (VS/CA):

1-833-272-1444

Maandag t/m vrijdag, 09:00 tot 20:00 uur EST

Europa:

Gebruik dit formulier om contact op te nemen met ons supportteam.

Uw account voor Lokale diensten-advertenties is live met de badge Google Kopersbescherming of Gescreend door Google en u heeft hulp nodig.

Noord-Amerika (VS/CA):

Gebruik dit formulier om contact op te nemen met ons supportteam.

Maandag t/m vrijdag, 09:00 tot 20:00 uur EST

Europa:

Gebruik dit formulier om contact op te nemen met ons supportteam.

U heeft hulp nodig met een consumentenprobleem of het inhuren van een aanbieder.

Gebruik dit formulier om contact op te nemen met ons supportteam.

Telefonische support is momenteel niet beschikbaar.