Uw factureringsgegevens bewerken

U kunt op elk gewenst moment de factureringsgegevens wijzigen die zijn gekoppeld aan uw Lokale diensten-account. Het is belangrijk dat u uw factureringsgegevens up-to-date houdt omdat uw advertentie mogelijk niet wordt weergegeven als de facturering wordt onderbroken.

Opmerking: Factureringsgegevens worden gedeeld tussen uw Lokale diensten-advertenties en Google Ads-accounts. Wijzigingen in uw factureringsinstellingen zijn daarom van invloed op beide accounts.

Ga naar uw Google Ads-account om uw factureringsgegevens, zoals factuuradres, telefoonnummer of gewenste betaalmethode, te updaten. Lees meer informatie over hoe u uw factureringsgegevens kunt indienen bij Google Ads.

Of volg de instructies hieronder om vanuit uw Lokale diensten-account naar Google Ads te gaan.

1. Log in op uw lead-inbox voor Lokale diensten-advertenties.
  2. Klik bovenaan op het menu Nav icon.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op de link voor Google Ads.
Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Vind meer informatie over aanbieders via aangesloten partners.