Vilkår og betingelser for Google Ads og Lokale services

Du kan finde de seneste vilkår og betingelser for Google Ads og Lokale services for dit land i sektionen Politikker og vilkår nederst på menuen i indbakken til kundeemner.

Hos Google forbedrer vi løbende vores annonceprogrammer, og i den forbindelse opdaterer vi også løbende de kontraktvilkår, som samarbejdsaftalen mellem Google og Googles annoncører er underlagt.

Hvad skal du gøre?

Hvis du vil fortsætte med at annoncere via Google Ads og Lokale services, skal du acceptere de opdaterede vilkår. Hvis du ikke accepterer vilkårene, bliver dine kampagner sat på pause, indtil du har accepteret vilkårene. Vi anbefaler, at du læser og accepterer vilkårene hurtigst muligt for at sikre dig, at dine annoncer i Google Ads og Lokale services fortsat bliver kørt. Du har 45 dage til at læse og acceptere de nye vilkår. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, er dine annoncer ikke længere kvalificerede til at blive vist, og du skal i så fald lukke din konto. Kontakt supportteamet, hvis du vil lukke din konto.

Sådan finder og accepterer du de nye vilkår

Læs de opdaterede vilkår og betingelser for Google Ads og de opdaterede yderligere vilkår for Lokale services grundigt:

Fra og med midten af september 2017 bliver du bedt om at acceptere disse nye vilkår i appen Lokale services og i din indbakke til kundeemner på din computer.

Hvis du også kører andre annoncekampagner på Google via Google Ads, kan du vælge at læse og acceptere de nye vilkår og betingelser for Google Ads ved at logge ind på din Google Ads-konto. Bemærk! Du skal stadig acceptere de yderligere vilkår for Lokale services via appen Lokale services eller indbakken til kundeemner på en computer fra og med midten af september 2017.

Husk! Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, er dine annoncer ikke kvalificerede til at blive vist.

Hvad er blevet ændret?

Google kan ikke tilbyde dig en fortolkning af de nye vilkår eller en analyse af forskellene mellem de forrige versioner (angivet nedenfor) og den nye version. Der er en hel del ændringer, og som det er tilfældet med alle typer juridiske dokumenter, kan det være en god idé at kontakte en advokat, hvis du har spørgsmål vedrørende det juridiske. De nye vilkår omfatter disse vigtige opdateringer:

• Bedre muligheder for at informere annoncører via telefonopkald, sms og mail
  • Nye bestemmelser vedrørende test af produkter og funktioner i Google Ads
  • Nye bestemmelser vedrørende offentliggørelse af tekniske fejl i Google Ads
  • Bestemmelserne vedrørende voldgift fra de yderligere vilkår for Lokale services indgår nu som en del af vilkårene og betingelserne for Google Ads

Hvad er ikke blevet ændret?

Accept af de nye vilkår medfører ikke nogen ændring af dine annonce- eller budgetindstillinger. Du kan som altid styre dine indstillinger via appen Lokale services, indbakken til kundeemner på din computer eller, for andre Google Ads-kampagners vedkommende, fanen Kampagner på din Google Ads-konto.

Tidligere vilkår og betingelser