Aan de slag met Lokale diensten-advertenties

Met Lokale diensten-advertenties kunt u uw bedrijf promoten op Google en rechtstreeks van potentiële klanten leads ontvangen. U krijgt deze leads in de vorm van telefoongesprekken en berichten via uw Lokale diensten-advertentie. U kunt altijd online en via de app (Android en iOS) berichten beantwoorden, afspraken bijhouden en al uw leads beheren. De berichtenfunctie is momenteel alleen beschikbaar in de VS en Canada.

Voordelen van Lokale diensten-advertenties

• Uw bedrijf kan in het advertentieblok voor Lokale diensten-advertenties bovenaan de Google-zoekresultaten worden getoond.
  • U bereikt potentiële klanten die op zoek zijn naar de services die u aanbiedt en deze waarschijnlijk boeken.
  • U kunt gebruikmaken van eenvoudige tools om een persoonlijk profiel in te stellen.
  • Via de mobiele app kunt u altijd met klanten communiceren.
  • Win hun vertrouwen met Google Kopersbescherming of Gescreend door Google .
  • Betaal alleen voor leads die betrekking hebben op uw bedrijf en de services die u aanbiedt.
  • Klanten kiezen specifiek voor u, dus u wordt alleen benaderd door klanten die uw profiel hebben geselecteerd.
Opmerking: Als u de badge Google Kopersbescherming heeft, kunt u ook als lokale aanbieder in de Assistent worden vermeld. Voor deze service hoeft u niet te betalen. Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in de VS en Canada.

Hoe Lokale diensten-advertenties werken

Het Lokale diensten-blok wordt bovenaan de zoekresultaten van Google weergegeven aan mensen die zoeken naar de services die u aanbiedt in de gebieden die u heeft gekozen. Potentiële klanten kunnen op uw advertentie klikken of tikken om u te bellen of een chatverzoek te sturen (alleen in de VS). Ze kunnen ook rechtstreeks via uw advertentie een afspraak maken bij u. Meer informatie over hoe u leads en taken beheert (alleen in de VS)

Als een klant contact opneemt, krijgt u een e-mail en melding van de app voor Lokale diensten-advertenties. Vanaf dat moment kunt u aan de slag om van een lead een klant te maken.

Beantwoord zo veel mogelijk berichten om ervoor te zorgen dat u berichten blijft krijgen (zelfs als u de aangevraagde service niet wilt leveren). Als het regelmatig voorkomt dat u gesprekken of berichten niet beantwoordt, kan dat van invloed zijn op uw advertentierangschikking.

Opmerking: Leads voor reserveringen zijn niet beschikbaar voor branches in de gezondheidszorg.

Advertenties van bedrijven met de badge Gescreend door Google

Met Gescreend door Google kunnen zakelijke dienstverleners zich online als betrouwbaar profileren. Bedrijven met deze badge ondergaan uitgebreide antecedenten- en vergunningcontroles. In de VS ondergaan bedrijven met deze badge uitgebreide antecedenten- en vergunningcontroles. In het Verenigd Koninkrijk worden professionals met deze badge gecontroleerd op vergunningen (indien van toepassing), bedrijfsregistratie en verzekeringen.

In Lokale diensten-vermeldingen vindt u naast deze bedrijven het icoon Gescreend door Google . Meer informatie over Gescreend door Google

Advertenties met Google Kopersbescherming

Met Google Kopersbescherming kunnen woningdienstverleners zich online als betrouwbaar profileren. Aanbieders met deze badge ondergaan uitgebreide antecedenten- en vergunningcontroles. In de VS ondergaan aanbieders met deze badge uitgebreide antecedenten- en vergunningcontroles. In Europa worden aanbieders gecontroleerd op vergunningen (indien van toepassing), bedrijfsregistratie en verzekeringen.

In Lokale diensten-lijsten wordt de Google Kopersbescherming-badge getoond naast deze aanbieders. Meer informatie over Google Kopersbescherming

Advertenties van bedrijven met het icoon Vergunning geverifieerd door Google

Met de badge Vergunning geverifieerd door Google krijgen gebruikers inzicht in de kwalificaties en vergunningen van zorgverleners en zorgpraktijken. Dienstverleners en bedrijven met deze badge ondergaan uitgebreide antecedenten- en vergunningcontroles.

In Lokale diensten-lijsten staat het icoon Vergunning geverifieerd door Google naast deze aanbieders of bedrijven. Meer informatie over Vergunning geverifieerd door Google

Advertenties waarvoor nog geen badge is verkregen

We bieden ook een manier voor aanbieders die voorlopige controles hebben doorlopen om leads van Lokale diensten-advertenties te verkrijgen terwijl ze de resterende vereiste toelatingscontroles afronden. (Er moet aan alle toelatingsvereisten worden voldaan om live te gaan met de Google Kopersbescherming- of Gescreend door Google-badges.)

Vereisten om live te gaan met advertenties waarvoor u nog geen badge heeft verkregen

• Vergunning (of bedrijfsregistratie als we niet vereisen dat u een vergunning overlegt)
  • Bewijs dat u de juiste vergunningen heeft om zaken te doen
  • Reviews (afhankelijk van categorievereisten)
  • Uw facturering is afgerond en uw budget is ingesteld

Vereisten om live te gaan met advertenties waarvoor u nog geen badge heeft verkregen voor professionele branches

• Vergunning (of bedrijfsregistratie als we niet vereisen dat u een vergunning overlegt) in de VS
  • Bedrijfsregistratie in het Verenigd Koninkrijk
  • Portretfoto's
  • Reviews (afhankelijk van categorievereisten)
  • Uw facturering is afgerond en uw budget is ingesteld

Bij advertenties zonder badge wordt de Lokale diensten-vermelding van de aanbieder getoond in de zoekresultaten van consumenten, maar wordt deze vermelding lager dan alle aanbieders geplaatst die wel aan alle toelatingseisen hebben voldaan en de Google-badge hebben verkregen.

Opmerking: Advertenties zonder badge zijn niet beschikbaar voor branches in de gezondheidszorg.

Aan de slag

Op dit moment zijn Lokale diensten-advertenties alleen beschikbaar voor bepaalde servicecategorieën.

Controleer of uw bedrijf in aanmerking komt voor Lokale diensten-advertenties in uw regio.

Controleren of u in aanmerking komt

• Reparatiebedrijven voor huishoudelijke apparatuur
  • Timmerlieden
  • Tapijtreinigingsbedrijven
  • Schoonmaakbedrijven
  • Aanrechtbedrijven
  • Elektriciens
  • Hekwerkbedrijven
  • Vloerleggers
  • Funderingsbedrijven
  • Garagedeurbedrijven
  • Aannemers
  • Klusbedrijven
  • Woninginspectieservices
  • Verwarming en airconditioning
  • Afvalverwijderingsbedrijven
  • Tuinarchitecten
  • Gazonverzorging
  • Verhuisbedrijven
  • Ongediertebestrijdingsdiensten
  • Loodgieters
  • Schoonmaakbedrijven voor zwembaden
  • Aannemers voor zwembaden
  • Dakbedekkers
  • Gevelbeplatingsbedrijven
  • Sneeuwruimservices
  • Boomverzorging
  • Waterschadediensten
  • Glazenwassers
  • Raamreparatiebedrijven

Toegang tot uw account voor Lokale diensten-advertenties

U heeft altijd toegang tot uw account voor Lokale diensten-advertenties, zowel online als via de app (Android, iOS). Met deze tools kunt u het volgende:
  • Leads krijgen en beheren.
  • Met klanten communiceren over hun verzoeken en aantekeningen maken.
  • Uw leads bijhouden.
  • Rapporten over de prestaties van uw advertentie bekijken.
  • Uw advertentie onderbreken als u het te druk heeft om nieuwe leads te accepteren.
  • Uw budget aanpassen.
  • Uw afspraken bijhouden (alleen VS en Canada).
  • Kosten betwisten (alleen VS en Canada).
  • Vragen om reviews (alleen VS en Canada).
Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, levert deze rechtstreeks uw profielgegevens aan ons. Vind meer informatie over aanbieders via aangesloten partners.

Aan de slag

Meld u vandaag nog aan of neem contact op met ons salesteam voor meer informatie of hulp als u een account wilt maken.