Over het gelijkwaardigheidsprogramma voor Lokale diensten-advertenties

Lokale diensten-advertenties bieden een programma waarmee goedgekeurde bedrijven, merken of ondernemingen hun eigen screenings- en verificatiecontroles kunnen uitvoeren.

Uw bedrijf, merk of onderneming komt in deze gevallen in aanmerking voor dit programma:

1. U voert vergunnings-, antecedenten- en verzekeringscontroles (indien van toepassing) uit op uw bedrijf of professionals op een manier die voldoet aan de normen van Google.
  2. Er wordt voldaan aan bepaalde deelnamecriteria, inclusief maar niet beperkt tot:
    • Bedrijven in de VS
    • Minimaal 10 locaties
    • 250 of meer werknemers of een jaarlijkse opbrengst van meer dan $ 50 miljoen
    • Bedrijven met fulltime medewerkers (individuele professionals of veldwerkers) moeten, indien van toepassing, deze controles doorlopen:
      • Verzekeringen
      • Licentiecontroles
      • Antecedentenonderzoeken
    • Bedrijven en hun fulltime medewerkers (contractanten en uitzendkrachten komen niet in aanmerking).
    • Franchisenemers die de verificatie van professionals of veldwerkers beheren of rechtstreeks controleren, komen in aanmerking.
Opmerking: Neem contact op met uw Lokale diensten- of Google Ads-accountmanager voor meer informatie over het gelijkswaardigheidsprogramma voor Lokale diensten-advertenties.