Over de opschorting van accounts voor Lokale diensten-advertenties

We nemen wettelijke vereisten en gebruikersveiligheid zeer serieus als het gaat om Lokale diensten-advertenties. Acties van adverteerders die een risico vormen voor onze gebruikers, Google of onze partners, kunnen leiden tot opschorting van het account. Adverteerders van wie de accounts zijn opgeschort, krijgen een melding in het account en een e-mailmelding.

Opmerking: Gebruik onze Beleidsbeheerder voor accounts om automatisch de status of opschortingen van uw accounts te checken en te bepalen welke vervolgstappen nodig zijn.

Voordat u begint

• Opgeschorte accounts kunnen geen advertenties laten lopen of nieuwe content maken. Adverteerders hebben nog wel toegang tot hun opgeschorte accounts en de bijbehorende rapporten.
  • Lokale diensten-accounts die zijn gerelateerd aan het opgeschorte account, kunnen worden opgeschort.
  • Eventuele nieuwe Lokale diensten-accounts die de adverteerder probeert te maken, kunnen worden opgeschort.

Waarom accounts worden opgeschort

Met het Beleid voor Lokale diensten, de Aanvullende voorwaarden voor aanbieders van Lokale diensten en het Google Ads-beleid kunnen we gebruikers en adverteerders een veilige en positieve omgeving bieden. Accounts kunnen worden opgeschort als we vaststellen dat ons beleid of de Voorwaarden zijn geschonden.