De prestaties van uw Lokale diensten-advertenties verbeteren

Als u al een tijdje Lokale diensten-advertenties laat lopen en u op zoek bent naar manieren om de resultaten te verbeteren, gebruikt u deze best practices om te zorgen dat uw advertentie de juiste klanten bereikt en toont wat uw bedrijf uniek maakt.

Op deze pagina

Uw taaktypen en servicegebieden uitbreiden

Selecteer alle taaktypen die u uitvoert en stel uw servicegebieden breed in. Voeg bijvoorbeeld een hele plaats toe in plaats van bepaalde postcodes.

Eerdere klanten aanmoedigen om een review over uw bedrijf te plaatsen

We raden 5 of meer reviews aan. Afhankelijk van uw bedrijfstype kunnen er 5 reviews nodig zijn voordat uw bedrijf wordt getoond. Meer informatie over het screenings- en verificatieproces

Als u reviews van klanten wilt verzamelen, gebruikt u de korte link in uw account. Als u een bestaand bedrijfsprofiel heeft, koppelt u de reviews in uw bedrijfsprofiel ook aan uw Lokale diensten-account. Dat doet u op het tabblad Bedrijfsverificatie onder Klantenreviews. Als uw bedrijfsprofiel niet kunt vinden, neemt u contact op met support. Meer informatie over reviews via Lokale diensten-advertenties

De juiste biedstrategie gebruiken voor zo veel mogelijk leads

Selecteer de biedstrategie Leads maximaliseren in plaats van Max. per lead om uw budget automatisch te optimaliseren. Hoe bieden werkt voor Lokale diensten-advertenties.

Foto's van hoge kwaliteit gebruiken in uw advertentie

Bijvoorbeeld foto's van uw team, werk of apparatuur. Meer informatie over de fotorichtlijnen voor Lokale diensten-advertenties

Opmerking: Uw foto's worden beoordeeld op basis van deze kwaliteitsrichtlijnen voordat ze in uw advertentie worden gepubliceerd. Uw advertentie mag afbeeldingen uit uw Google-bedrijfsprofiel bevatten, maar er mogen geen persoonlijk identificeerbare foto's worden geüpload.

Nieuwe functies gebruiken

• Meld u aan voor berichtleads om via tekstberichten contact te leggen met klanten. Berichtleads kosten meestal minder dan telefoonleads. Als u berichtleads en/of leads voor reservering aanzet, hebben klanten meer manieren om u te bereiken. Daardoor neemt de kans op leads toe, vooral 's nachts en in het weekend wanneer u niet zelf de telefoon kunt beantwoorden of wanneer klanten contact met u willen opnemen, maar niet verwachten meteen iets te horen. Tegenwoordig geven veel klanten de voorkeur aan een bericht en direct boeken in plaats van bellen. Voor berichtleads kan uw gemiddelde reactietijd in uw advertentie worden getoond. Snelle reactietijden kunnen leiden tot meer betrokkenheid van consumenten bij uw advertentie. Hoe groot de kans is dat uw advertentie leidt tot een lead, is een van de factoren in de veiling voor Lokale diensten-advertenties. Kom meer te weten over hoe u leads en taken beheert.
  • Sta de functie Rechtstreekse bedrijfszoekopdracht toe om meer klanten te bereiken. Als iemand rechtstreeks op Google naar uw merk of bedrijf zoekt, komt uw Lokale diensten-advertentie in aanmerking voor weergave. Uw advertentie is de enige Lokale diensten-advertentie die in de resultaten wordt getoond. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor leads van nieuwe klanten. Meer informatie over Rechtstreekse bedrijfszoekopdracht
  • Als u werkt met een geïntegreerde CRM-partner, zet u de boekingsfunctie voor Lokale diensten-advertenties aan. Consumenten kunnen dan rechtstreeks via uw Lokale diensten-advertentie een afspraak maken. Meer informatie over hoe u een afspraak maakt bij een lokale dienstverlener