Uw openingstijden bewerken

In Lokale diensten-advertenties kunt u uw openingstijden instellen en aangeven of uw bedrijf open is voor klanten of tijdelijk is gesloten. Stel de correcte openingstijden voor uw bedrijf in, zodat potentiële klanten weten of uw bedrijf open is wanneer ze uw advertentie bekijken.

Opmerking: Als u uw bedrijf markeert als tijdelijk gesloten, verdwijnt de badge voor Google Kopersbescherming uit uw profiel en wordt uw advertentie lager in de zoekresultaten getoond. Er wordt niets in rekening gebracht voor leads.

Uw openingstijden en status bewerken

1. Log in op uw account voor Lokale diensten-advertenties.
  2. Tik linksboven op het menu Nav icon.
  3. Selecteer Profiel en budget.
  4. Klik op de kaart Openingstijden op het potloodje Potloodje/bewerkingsicoon.
    1. Als u uw bedrijfsstatus wilt wijzigen, selecteert u een optie bovenaan de status op de kaart Openingstijden.
    2. Als u uw openingstijden wilt bewerken, vinkt u het selectievakje aan om aan te geven op welke dagen van de week uw bedrijf is gesloten en stelt u de openingstijden in voor elke dag dat het open is.
  5. Klik op Opslaan.

Gerelateerde link