Licentie- of verzekeringsdocumenten uploaden

Uw bedrijf moet het screenings- en verificatieproces van Google hebben doorlopen om Lokale diensten-advertenties weer te geven. Afhankelijk van de bedrijfscategorie en het land kan dit proces verificatie van licenties of verzekeringen omvatten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u licentie- of verzekeringsdocumenten uploadt voor verificatie om Lokale diensten-advertenties weer te geven.

Voordat u begint

Zorg dat u het screenings- en verificatieproces voor Lokale diensten-advertenties begrijpt, waaronder de richtlijnen voor licentie- en verzekeringscontroles.

Instructies

Licentiedocumenten uploaden

1. Tik in uw account voor Lokale diensten-advertenties linksboven op het menu .
  2. Selecteer Bedrijfsverificatie in het menu.
  3. Zoek de licentie die u wilt uploaden en klik op Gegevens toevoegen.
  4. Klik in het dialoogvenster Bedrijfslicentie op het dropdownmenu om het type licentie te selecteren dat u wilt uploaden.
  5. Geef uw bedrijfsnaam, licentienummer en de vervaldatum van de licentie op. Als er een afbeelding van het document vereist is, selecteert u Bestand bijvoegen en geeft u de vervaldatum op.
  6. Klik op Opslaan.

Verzekeringsdocumenten uploaden

1. Tik in uw account voor Lokale diensten-advertenties linksboven op het menu .
  2. Selecteer Bedrijfsverificatie in het menu.
  3. Klik naast Verzekeringsbewijs op Dien document in.
  4. Klik in het dialoogvenster Verzekeringsbewijs op Bestand bijvoegen om uw verzekeringsdocument te uploaden.
    • Opmerking: Zorgverleners uploaden hun documenten voor algemene aansprakelijkheidsverzekeringen en verzekeringen tegen professionele nalatigheid afzonderlijk. U uploadt de documenten voor uw algemene aansprakelijkheidsverzekering voor het bedrijf op de landingspagina van de verificatieportal. Alle documenten voor verzekering tegen professionele nalatigheid worden samen met de gegevens van elke aanbieder geüpload, zoals licenties en opleidingen.
  5. Klik op Opslaan.

Gerelateerde link