Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Varför togs jag bort från Local Guides?

Om du inte hittar ett Local Guides-märke på din profil och inte kan logga in för att göra inlägg på Local Guides Connect, kan du ha tagits bort från programmet Local Guides.

Därför tar vi bort konton

För att se till att andra kan hitta vad de letar efter på Google Maps kontrollerar vi ofta att bidrag från Local Guides är användbara, korrekta och lämpliga. Vilket Local Guides-konto som helst kan tas bort vid brott mot våra regler och policyer, även om det var oavsiktligt.

Eftersom våra policies emellanåt ändras, se till att du håller dig uppdaterad med våra nuvarande regler:

Obs! Vi kan inte alltid meddela dig att du bryter mot en policy innan ditt konto tas bort. Vi gör dock vårt bästa för att kontakta våra mest aktiva Connect-bidragsgivare när deras bidrag kan bryta mot en policy.

Exempel

Vanliga skäl att ta bort ditt konto är att du:
  • Medverkar i Local Guides som företag
  • Uppför dig otillbörligt på Connect
  • Lägger upp dubbletter av recensioner eller foton
  • Lämnar bidrag med stötande innehåll eller skräppost
  • Anger falska platser
  • Ändrar korrekta företagsnamn
  • Lägger till onödiga sökord

Överklaga ditt borttagna konto

Om du tycker att du felaktigt tagits bort från Local Guides efter att ha läst ovanstående policy och ditt konto har varit borttaget i mer än tio dagar kan du fylla i vårt formulär för överklagande.

Obs! Om ditt konto har tagits bort ska du inte skapa ett nytt konto för att göra inlägg på Connect. Att skapa alternativa konton strider mot våra programregler och kan leda till ett nytt borttagande.

Det kan ta upp till tre veckor för vårt team att undersöka och svara dig personligen. Oftast kan vi inte uppge detaljer om varför du togs bort.