Miksi minut on poistettu Local Guidesista?

Jos et näe profiilissasi Local Guides ‑merkkiä etkä pysty kirjautumaan Local Guides Connectiin lisätäksesi julkaisuja, sinut on ehkä poistettu Local Guides ‑ohjelmasta.

Miksi poistamme tilejä?

Jotta käyttäjät löytävät etsimänsä Google Mapsista, tarkistamme usein, ovatko Local Guides ‑sisällöt hyödyllisiä, asiallisia ja paikkansapitäviä. Local Guides ‑tili voidaan poistaa sääntöjemme tai käytäntöjemme rikkomisen seurauksena, vaikka rikkomus olisi ollut tahaton.

Muutamme käytäntöjämme ajoittain, joten varmista, että pysyt ajan tasalla nykyisistä säännöistämme:

Huom. Emme aina pysty ilmoittamaan sinulle käytäntörikkomuksesta, ennen kuin tilisi on poistettu. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan aktiivisimmille Connect-sisällön lisääjille, kun heidän lisäämänsä sisältö mahdollisesti rikkoo käytäntöä.

Esimerkkejä

Yleisiä syitä tilin poistamiseen ovat
  • osallistuminen Local Guidesiin yrityksenä
  • sopimaton käytös Connectissa
  • samojen arvostelujen tai kuvien julkaiseminen useita kertoja
  • loukkaavan sisällön tai roskasisällön lisääminen
  • keksittyjen sijaintien lisääminen
  • oikeiden yritysnimien muuttaminen
  • tarpeettomien avainsanojen lisääminen.

Tilin poistosta valittaminen

Jos yllä olevat käytännöt luettuasi uskot, että sinut on poistettu Local Guidesista aiheettomasti, ja jos tilisi on ollut poistettuna yli 10 päivää, kerro meille jäädytyksestä täyttämällä valituslomake.

Huom. Jos tilisi on poistettu, älä luo toista tiliä julkaistaksesi sisältöä Connectissa. Vaihtoehtoisen tilin luominen on ohjelmasääntöjemme vastaista ja voi johtaa toisenkin tilin poistoon.

Voi kestää korkeintaan kolme viikkoa, kun tiimimme tutkii asiaa ja vastaa sinulle yksityisesti. Yleensä emme voi kertoa lisätietoja siitä, miksi tilisi on poistettu.