Actualització important: els articles d'ajuda de Local Guides es migraran al Centre d'ajuda de Google Maps durant els propers mesos.

Per què s'ha tret el meu compte de Local Guides?

Si no veieu cap insígnia de Local Guides al vostre perfil i no podeu iniciar la sessió per publicar contingut a Local Guides Connect, és possible que se us hagi tret del programa Local Guides.

Per què traiem comptes

Per assegurar-nos que els usuaris trobin el que cerquen a Google Maps, sovint comprovem que les contribucions de Local Guides siguin útils, precises i adequades. Podem treure qualsevol compte de Local Guides que infringeixi alguna de les nostres normes i polítiques, encara que sigui involuntàriament.

Com que les nostres polítiques canvien de tant en tant, assegureu-vos d'estar al dia de les normes actuals:

Nota: no sempre podem avisar-vos que heu infringit una política abans de treure el vostre compte. Tanmateix, fem tot el possible per contactar amb els nostres col·laboradors més actius de Connect quan és possible que les seves contribucions infringeixin una política.

Exemples

A continuació indiquem alguns motius habituals pels quals podem treure un compte:
  • Participar a Local Guides com a empresa.
  • Tenir un comportament inadequat a Connect.
  • Publicar ressenyes o fotos duplicades.
  • Fer contribucions amb contingut brossa o ofensiu.
  • Afegir ubicacions falses.
  • Canviar noms d'empreses que eren correctes.
  • Afegir paraules clau innecessàries.

Apel·lar contra la decisió de treure el compte

Si després de llegir les polítiques anteriors creieu que hem tret el vostre compte de Local Guides per error i d'això ja fa més de 10 dies, empleneu el Formulari d'apel·lació per fer-nos saber que el vostre compte s'ha suspès.

Nota: si hem tret el vostre compte, no en creeu cap altre per publicar contingut a Connect. Crear un compte alternatiu infringeix les normes del programa i pot provocar que també el traiem.

El nostre equip pot tardar fins a 3 setmanes a investigar el vostre cas i a respondre-us en privat. En la majoria dels casos, no podem proporcionar detalls sobre el motiu pel qual hem tret un compte.